Gökyüzü muhabirinin adı parka verildi

Yaptığı bir gösteri sırasında hayatını kaybeden Murat Öztürk'ün adı bir parka verildi.

Google Haberlere Abone ol
Gökyüzü muhabirinin adı parka verildi

Adana'da Hava Oyunları Festivali'nde gösteri yaparken kullandığı "Pitts" tipi uçağının yere çakılması sonrası kaybettiğimiz efsanevi gökyüzü muhabiri Murat Öztürk'ün adı Beylikdüzü West İstanbul Marina'da bir parka verildi. 



"Murat Öztürk Yaşam Parkı" adı verilen park West İstanbul Marina adlı şirket tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan park hizmete açıldı. 



West İstanbul Marine Müdürü Fuat Çimen, Murat Öztürk'ün kendileri için çok önemli ve değerli olduğunu ve anısını yaşatmaki için böyle bir parka adını verdiklerini söyledi. Murat Öztürk ile geçmiş yıllara dayanan bir dostlukları olduğunu ölümünün de kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Çimen, "Aramızdaki dostluk nedeniyle buranın, buradaki projenin gelişimini göstermek amacıyla hava fotoğraflarını çekip bizle paylaşıyordu. Murat abi havacılığı bize sevdirdi. West İstanbul Marina olarak buradaki projemizde Murat Abimizin adını ölümsüzleştirmek istedik. Onun adını yaşatmak için böyle bir parka adını verdik" diye konuştu. 



Murat Öztürk, pilotluğun yanı sıra gökyüzünde fotoğraflar da çekiyordu. Öztürk bu nedenle "gökyüzü muhabiri" olarak anılıyordu. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin