Göksel Kortay'dan samimi açıklamalar: "Halen HSBC'nin önünden geçemiyorum"

Göksel Kortay HSBC bankasının önündeki patlamada vefat eden eşinin acısının geçmediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Göksel Kortay'dan samimi açıklamalar: "Halen HSBC'nin önünden geçemiyorum"

Sanat yaşamında 50. yılını kutlayan usta oyuncu Göksel Kortay A Haber ekranlarında Selin Ongun'un sunduğu "Bi Sormak Lazım" programına konuk oldu. 



10 yıl önce HSBC bankasına yönelik düzenlenen terör saldırısında binanın önünde kırmızı ışıklarda duran ve patlamada hayatını kaybeden eşi Kerem Yılmazer'in acısının geçmediğini ifade eden Göksel Kortay şunları söyledi: “Ekrem Bora'nın eşi Gül, Nevra Serezli bana hep "sen bunları yaşadın bu acı nasıl geçecek"diye soruyorlar. Kimseye yalan söyleyecek halim yok. Acı geçmiyor.Öyle bir yarınız gitmiş oluyor. Türk filminde görsem tüm bunları, bu kadar olmaz derdim. Hala neden o ışıkta durdu diye düşünüyorum. HSBC binasının önünden halen geçemiyorum. Kerem'le gitttiğimiz yerlere gidemiyorum."



Göksel Kortay günümüz oyuncuları hakkında da bir değerlendirmede bulunfu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu'na ilk zamanlar mankenlikten geldikleri için sinirlendiğini ve "nerden çıkıyor bunlar" dediğini ifade eden Göksel Kortay "sonradan kendilerini çok geliştirdiler. Çok çalıştılar. Kıvanç Tatlıtuğ'un Kelebeğin Rüyası filmindeki performansına bayıldım" dedi.



Göksel Kortay'ın açıklamalarını izlemek için tıklayın




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin