'Gökkuşağının Yedi Rengi' resim yarışması için başvurular başladı!

Gülten Dayıoğlu 50. Sanat Yılı kapsamında düzenlenen yarışmaya başvurular başladı!

Google Haberlere Abone ol
'Gökkuşağının Yedi Rengi' resim yarışması için başvurular başladı!

Gülten Dayıoğlu 50. Sanat Yılı kapsamında düzenlenen “Gökkuşağının Yedi Rengi” adlı resim yarışmasına başvurular başladı



Gülten Dayıoğlu kitaplarından Gökkuşağı serisine ait Gökyüzündeki Mor Bulutlar, Ölümsüz Ece ve Parpat Dağı’nın Esrarı kitaplarından birine yeni kapak yapılması konulu resim yarışmasına son başvuru tarihi 15 Nisan olarak açıklandı.



Yarışmaya katılım şartları İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı orta öğretim okullarından birinde Orta öğretim öğrencisi olmak (5-8 Sınıflar) olarak açıklanırken, yarışma şartları ise büyük boy resim defterine kuru boya, sulu boya, goaj ve ekolin gibi tekniklerden birini kullanarak kitabı en iyi şekilde yansıtacak renkli kapak çalışması yapmak.



İletişim Bilgileri: Kapak çalışmasının yanında yarışmacının ad ve soyadının, okulu, sınıfı, açık adresi, mail adresi, okul ve ev telefonlarının yer aldığı bir dosya yayınevi adresine gönderilecek.



Yarışmada ilk üçe giren kapaklar özel bir baskı ile kitap haline getirilecek ve kazananların çalışmaları Gülten Dayıoğlu’nun 50. Yıl Kutlamasında sergilenecek. Ayrıca birinci 1000 TL, ikinci 750 TL, üçüncü 500 TL para ödülü ile ödüllendirilecek.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin