Gökhan Özoğuz'dan, Melih Gökçek'e 'kravat' tepkisi!

Athena Gökhan, İmamoğlu-Yıldırım ortak yayınıyla alakalı 'kravat' yorumu yapan Gökçek'e tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Gökhan Özoğuz'dan, Melih Gökçek'e 'kravat' tepkisi!

Athena grubunun kurucusu ve solisti Gökhan Özoğuz, Ekrem İmamoğlu - Binali Yıldırım ortak yayınıyla alakalı 'kravat' yorumu yapan Melih Gökçek'e tepki gösterdi.



Türkiye'nin günlerdir beklediği tarihi yayın pazar akşamı gerçekleşti. Tüm Türkiye, Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın ortak yayınına kilitlendi. Yayın başladığı andan itibaren on binlerce tweet atıldı.



Gökçek'ten 'kravat' yorumu



Ortak yayını takip eden Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek yayınla alakalı paylaşımlar yaptı. Ardı ardına paylaşımlar yapan Gökçek'in Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın kravat tercihiyle ilgili tweeti, dikkat çekti. Canlı yayında buluşan Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun tercih ettikleri kravatlara dikkat çeken Melih Gökçek Twitter üzerinden "Binali Yıldırım'ın kravatı Türk Bayrağı renkleri taşıyor. Kırmızı beyaz. Ekrem İmamoğlu'nun kravatı Yunan bayrağı renklerini taşıyor... Mavi beyaz... Tesadüf" paylaşımını yaptı. Gökçek'in bir süre sonra ise bu paylaşımı sildiği görüldü.



'Ülkemizin itibar kaybetmesi çok olağandır'



Gökçek'in Yıldırım ve İmamoğlu'nun kravatına yaptığı yoruma şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan tepki geldi. Özoğuz, " Üzücü olan ne biliyor musunuz? Güleriz ağlanacak halimize misali. Halkımızı hakikaten aptal yerine koyuyor olma arzunuz! Ortada bu mevkiilerde bu seviyeler olduğu sürece Ülkemizin itibar kaybetmesi çok olağandır" paylaşımıyla tepkisini ortaya koydu.




Üzücü olan ne biliyormusunuz?Güleriz ağlanacak halimize misali .Halkımızı hakikaten aptal yerine koyuyor olma arzunuz!

Ortada bu mevkiilerde bu seviyeler oldupu sürece Ülkemizin itibar kaybetmesi çok olağandır. https://t.co/UjxCVTTKOc


— Gökhan Özoğuz (@gokhanozoguz) 17 Haziran 2019



Allahım ; HER ZAMAN Ülkemizin başında Parti gözetmeksizin geleneklerine,Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı,ülkesinin ilerlemesini ve gelişmesini düstur edinmiş,özverili,dürüst,ileri görüşlü, hakkaniyetli ,eşitlikçi ,kucaklayıcı şeffaf yönetici"LER" olmasını nasib eyle Aminn


— Gökhan Özoğuz (@gokhanozoguz) 17 Haziran 2019
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin