Gökhan İnler yorumu milyonlarca görüntülenme aldı. Batuhan Karadeniz yine sosyal medyayı sallamayı başardı

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Gökhan İnler ile bir yıllık sözleşme imzalaması sosyal medyada gündeme oturdu. Şu an YouTube'da yorumculuk yapan Batuhan Karadeniz'in, Gökhan İnler transferiyle ilgili yaptığı yorum ise oldukça dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Gökhan İnler yorumu milyonlarca görüntülenme aldı. Batuhan Karadeniz yine sosyal medyayı sallamayı başardı

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, 39 yaşındaki Gökhan İnler ile bir yıllık sözleşme imzalayarak herkesi ters köşe yaptı.

Gökhan İnler ile bir yıllık sözleşme imzalayan Beşiktaş deneyimli isimden bu sezon futbolcu olarak yararlanacak. Önümüzdeki sezon ise Gökhan İnler, Beşiktaş'ın Sportif Direktörü olarak göreve başlayacak.

Beşiktaş'la anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirten Gökhan İnler, ''Beşiktaş'a yeniden döneceğim için çok mutluyum. Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum. Sezon sonunda jübile yapmayı planlıyoruz. Bu maç Napoli ile olacak inşallah. Bu sezon futbolcu, önümüzdeki sezon ise sportif direktör olarak planlıyoruz'' dedi.

Gökhan İnler'in transferiyle ilgili eski Beşiktaşlı Batuhan Karadeniz ise oldukça dikkat çeken bir yorum yaptı. Özellikle YouTube'da yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken Batuhan Karadeniz, Gökhan İnler'in transferinin ardından, ''Harbiden beni de alacaklar galiba'' paylaşımı yaptı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin