Gökçek, Nazlıaka'yı Halk TV'ye çağırdı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, CHP Milletvekili Nazlıaka'nın evinin bulunduğu sitede kaçak su kullanıldığını ileri sürerek, "Aylin cesaretin varsa gel televizyonda bu konuyu tartışalım" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Gökçek, Nazlıaka'yı Halk TV'ye çağırdı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında düzenlediği basın toplantısında, su meselesinde her gün yeni açıklamaların yapıldığını anımsattı.



Özellikle CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın zaman zaman açıklamalarda bulunduğunu belirten Gökçek, "Suçüstü olmanın getirmiş olduğu eziklikle 'Bunun altından nasıl kurtulurum' diye basın toplantıları yapıp bu sefer iyice bataklığın içine batıyor" diye konuştu.



Gökçek, Nazlıaka hakkında, "Ey Aylin, Ankara'nın suyuna kalkıyorsun niye çamur atıyorsun? Hani meşhur bir söz var. Yatacak yeri yok. İnsanlara böyle iftira atıyor. Utanmadan bugün kalkmış, Twitter'dan 'Melih Gökçek'i takibe devam edeceğim. Bugün imarla ilgili açıklama yapacağım. Yok öyle konu değiştirme. Arkadaş seninle televizyona çıkana kadar sudan başka şeyler konuşmam seninle. Seni bir gün bir televizyonda yakalayayım, bir milletin huzurunda iyice meseleleri tartışıp ne hale geldiğini millete göstereyim. Ondan sonra" diye konuştu.



Gökçek ayrıca, "Aylin cesaretin C'si varsa gel bir televizyona çıkalım, seninle bu konuyu tartışalım. O gün bir beyanat vermiş. 'Tarihini ve yerini ben tespit ederim'. Hadi tarihini ve yerini de sen tespit et. Hadi bekliyorum. O lafını da yeme bari. Bir sefer dürüst ol. İstersen Halk TV'de çıkalım, karşı karşıya. Bak açık kart. Ama biliyorum ki çıkamayacak. Çünkü halkın karşısında rezil olacak, şu ana kadar olduğu gibi" dedi. (AA)



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin