Göğüs küçültmek için bıçak altına yatmaya gerek yok! Şerbetçi otu ile göğüslerinizi küçültebilirsiniz! Şerbetçi otunun faydaları nelerdir? Şerbetçi otu ile göğüs küçültebilir mi?

Günümüzde bir çok kadın estetik için bıçak altına yatmakta ve maddi olarak yüklü bir borç altına girmekte. Dudak dolgusundan tutun da, kalça sıkılaştırma ve göğüs büyütmeye kadar kadınların bir çok sorunları artık günümüzdeki teknoloji ile çözmek mümkün. Fakat bazı durumlarda bıçak altına yatmaya bile gerek yok. Örneğin göğüslerinizin büyük olduğunu düşünüyorsanız ve bunun için de ameliyat olmaya karar verdiyseniz, önce bitkisel çözümü denemekte fayda var. İşte Şerbetçi otunun faydası.

Google Haberlere Abone ol
Göğüs küçültmek için bıçak altına yatmaya gerek yok! Şerbetçi otu ile göğüslerinizi küçültebilirsiniz! Şerbetçi otunun faydaları nelerdir? Şerbetçi otu ile göğüs küçültebilir mi?

Kadınların estetik ameliyat için illa bıçak altına yatmasına gerek yok. Doğada bulunan bazı bitkiler de bazı estetik kaygılarınızı giderebilir. Bunlardan biri de şerbetçi otu bitkisi. Bu bitki özellikle en sık yapılan estetik ameliyatlardan biri olan göğüs büyütme için, kadınların doğal çözümü olabilir. Nasıl mı?

Günümüzde estetik cerrahi doktorları bu anlamda kadın ya da erkek fark etmeksizin herkesin estetik soruna bir şekilde çözüm oluyorlar. Tabi bunun önemli bir maddi külfeti de var.

En çok tercih edilen estetik ameliyatlara baktığımızda ise Rinoplasti (burun estetiği), Meme büyütme, Göz kapağı ameliyatı, Liposuction (yağ aldırma) ve Yüz gerdirme işlemlerini görebiliyoruz.

Göğüs büyütme

Her yaşın kendine özgü bir ince ayarı var gibi görünüyor: Yirmi yaşındakiler için takıntı göğüs, otuz yaşındakiler için karın, kırk yaşındakiler için ise zayıf nokta yüz gibi görünüyor.

Estetik doktorlar  o yüzden günümüzde oldukça popüler. Estetik cerrahi bir zamanlar çok pahalıydı ve parası olanlar ile yıldızların tercih ettiği bir operasyondu. Ancak bugün, fiyatlar çok daha düşük olduğu için, herkes bir şekilde bıçak altına yatabiliyor.

İşte çok sık yapılan operasyonlardan biri de göğüs büyütme operasyonu. Göğüs büyütme bir kadının göğsünün boyutunu, şeklini ve dolgunluğunu artırmak için yapılan cerrahi bir işlemdir. Tüm dünyada en sık yapılan estetik operasyonların başında göğüs büyütme ameliyatı gelir. En başarılı sonuçların alındığı plastik cerrahi operasyonlarından birisidir. Bir çok kadın bu operasyonlar sayesinde istediği göğüse kavuşabiliyor, tabi biraz ameliyat zorluğunu çekerek.

Göğüs küçültmek için bıçak altına yatmaya gerek yok! Şerbetçi otu ile göğüslerinizi küçültebilirsiniz! Şerbetçi otunun faydaları nelerdir? Şerbetçi otu ile göğüs küçültebilir mi?

Doğal büyütme

Ama kozmetik dünyası o kadar gelişti ki ve bu sektör artık tamamen kadınlara değil, erkeklere de hitap ediyor. Ama yine de kadınlar için üretilen ürünler revaçta.

Kadınların doğal olarak göğüs büyütmesi, estetik operasyon yapmadan bunu halletmesi mümkün mü?

Bu sorunun cevabı evet mümkün. Hem de elimizin altında bulunan bir bitki ile…

Yani artık bıçak altına yatmadan da göğüslerinizi büyütebilirsiniz.

Nasıl mı? Bu bitkiyi kullanarak…

Şerbetçi otu bitkisi

Şerbetçi otu, kendirgiller familyasından Temmuz-Eylül ayları arasında yeşilimsi-beyaz renkli çiçekler açan, 2–5 m yüksekliğinde, sarılıcı gövdeli, iki evcikli otsu bir bitki türü. Bitkinin gövdeleri ince, tırmanıcı, sarılıcı ve üzeri sert tüylerle örtülüdür. Yapraklar karşılıklı, uzun saplı ve yürek şeklinde.

 Faydaları nelerdir?

Şerbetçi otu sakinleştirici etkisi sayesinde uykusuzluk probleminin çözümünde kullanılabilir.
İçeriğindeki kimyasallar çok sayıda yatıştırıcı ve kas gevşetici niteliklere sahip olduğundan anksiyete (kaygı bozukluğu) ve ruh hali değişimlerine karşı mücadelede etkilidir.

Gereksiz toksinleri dışarı atarak vücudu temizler. Bu özelliği, böbrekler, karaciğer ve mesane için oldukça yararlıdır. Böbrek taşı olma  riskini azaltır

İçildiğinde mide asidi üretilmesine yardımcı olduğundan sindirimi kolaylaştırıp metabolizmayı hızlandırır. Düzenli tüketildiğinde anti bakteriyel özellikleri nedeniyle mesane ve idrar yolu enfeksiyonları tedavisinde oldukça etkilidir.

Günde bir fincan şerbetçi otu çayı içmek, hazımsızlık sorununu çözebilir.

Göğüs küçültmek için bıçak altına yatmaya gerek yok! Şerbetçi otu ile göğüslerinizi küçültebilirsiniz! Şerbetçi otunun faydaları nelerdir? Şerbetçi otu ile göğüs küçültebilir mi? - Resim : 3

Şerbetçi otunun ağrı kesici ve iltihap önleyici özelliği, diş ağrısını hafifletir ve diğer ağız hastalıklarından korunmanızı sağlar.

Çay olarak tüketildiğinde adet döngüsü düzensizliklerini giderip regl sancılarını dindirici ve menopoz sıkıntılarını azaltıcı etki yaratır.

İçeriğinde şerbetçi otu olan bazı karışımlar artrit, osteoartrit ve romatoid artrit gibi kemikle ilgili rahatsızlıklarla bağlantılı olan belirtilerin bazılarını azaltabilecek etkidedir.

Harici olarak da kullanılabilen şerbetçi otu yanık, kesik, böcek ısırığı, çürük ve küçük sıyrıkları iyileştirebilir. Bunun için etkilenen bölgeye soğuk şerbetçi otu çayıyla kompres yapılmalıdır. Enfeksiyonu önlemek için çayı da içilebilir.

Bira yapımında kullanılıyor

Yapılan pek çok araştırma şerbetçi otunun kanser önleyici özelliklerini kanıtlamaktadır. Şerbetçi otu, biraya bira lezzetini veren bitkidir ve mayalanma özelliğiyle bakterilerin büyümesine engel olur. Şerbetçi otunun içerdiği asitlerin kanser hücrelerini öldürdüğü ve lösemi hücrelerinin kemiğe yapışmasını engellediği kanıtlanmıştır. Ancak bu çalışmalar şerbetçi otunun hangi elementinin etkili olduğunu tam kanıtlayamamıştır.

Göğüs büyütme etkisi var

Bilinen en iyi antioksidan kaynaklarından biri olan şerbetçi otu, serbest radikallere karşı mücadelede etkili olduğundan cildi gençleştirir. Bitkide bulunan yağ ve mineraller iltihap önleyici bir etki sağlar ve yüzeydeki kan damarlarını azaltmada kullanılır. Küçük göğüslerinden rahatsız olan kadınlara doğal bir göğüs büyütme olanağı sağlar. Mayalanma etkisi olan bu bitki, süt kanallarını açıcı etki göstererek göğüslerin büyümesine etki edebilir. On beş gün boyunca düzenli kullanıldığında, göğüslerde büyüme belirtileri gözlenmiştir. Krem olarak uygulanmasının daha tesirli olduğu söylenmektedir.

Piyasada nasıl satılıyor?

Bitki çayı: Şerbetçi otu genel olarak kurutulmuş şekilde tüketilmektedir. Bitki çayı bu kurutulmuş hâliyle yapılır. Hem sıcak içilir hem de soğuk kompres olarak haricen uygulanabilinir.

Krem: Piyasada özellikle göğüs büyütmek için bol miktarda kremleri mevcuttur. Şerbetçi otunun kremini evde yapmak da oldukça basittir.

Yağı: Yağı pek çok rahatsızlığa iyi gelmektedir; rahatlatıcı ve gevşetici özelliği nedeniyle masaj yağı olarak da kullanılabilir; ancak başka yağlarla karışımlardan kaçınılmalıdır. Aksi takdirde beklenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Hap: İlaç sektöründe birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanılan hapları da mevcuttur.

Şerbetçi otu kremi tarifi

Şerbetçi otu sıcak suda kaynatılıp haşlanır, robottan çekilir ve püre haline getirilir. Hazırlanan sıvıya yağsız vücut kremi eklenir ve bir krem kıvamı elde edilmelidir. Bir gün dinlendirilir.  Hazırlanan bu karışım göğüs bölgesine sürülür.

Nasıl içilir?

Şerbetçi otunun faydalarından yararlanmak için çay haline getirilerek içebilirsiniz. Bir bardak kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı şerbetçi otu atın ve 15 dakika kadar demleyin. Demlendikten sonra içebilirsiniz ancak günde 1 bardaktan fazla tüketilmesi zararlı verebilir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin