'Göç Zamanı'nda Sevgi, Cennet'i köşeye sıkıştırıyor! İşte fragman...

Star Tv'nin sevilen dizisi Göç Zamanı 12. yeni bölüm fragmanıyla izleyenlerin merakını biraz olsun giderdi.

Google Haberlere Abone ol
'Göç Zamanı'nda Sevgi, Cennet'i köşeye sıkıştırıyor! İşte fragman...

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan, yönetmenliğini Veli Çelik üstlenirken, Makedonyalı görüntü yönetmeni Dimo Popov'un katkılarıyla ekrana geliyor.



Göç Zamanı'nın oyuncu kadrosunda Vahide Perçin (Cennet), Talat Bulut (Yılmaz), Tilbe Saran (Hanım), Engin Benli (Artem), Cansu Tosun (Zümrüt), Arzu Gamze Kılınç (Sevgi), Elif Ceren Balıkçı (Kiraz) ve Gürkan Günal (Yemin) rolünde oynuyor.



Göç Zamanı bu akşam 12. bölüm ile ekrana gelecek. STAR TV'nin sevilen dizisinde bu hafta heyecan dorukta. 



12 bölümde neler olacak?



Cennet ve Sevgi, Handan’ın saldırısından Yılmaz sayesinde kurtulmuşlardır. Yılmaz’ın elinden kaçmayı başaran Handan’ın eline, Koçeri Ailesi’ne zarar verebilmek için yeni ve güçlü bir koz geçer. Zümrüt, Demir’in kendisiyle yaptığı konuşmadan sonra Yusuf’tan uzak kalmak için elinden gelen her şeyi yapacak ancak kendisini bir karmaşanın ortasında bulmaktan kurtulamayacaktır. Yılmaz’la boşanmaktan vazgeçen Sevgi’nin hedefinde yine Cennet vardır. Kıskançlık oklarını Cennet’e çeviren Sevgi, Cennet’i köşeye sıkıştırabilmek için elinden gelen her şeyi yapar. İstanbul’da ilki düzenlenecek uluslararası bir halıcılık fuarında Koçeri Halıcılık da yer alacaktır. Yılmaz ve Artem sergi heyecanını yaşarken, teşhire çıkaracakları antika halının onarım işini Cennet’e emanet ederler. Cennet, halıyı tamir eder ancak kendilerini bekleyen kötü sürprizden henüz haberleri yoktur.



"'Göç Zamanı'nda Sevgi, Cennet'i köşeye sıkıştırıyor! İşte fragman..." Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin