Göbek yağını motor gibi parçalayan içecek bulundu. Kalori verimini hızlandıran mucizevi içecekleri mutlaka tüketin

Metabolizmanızı hızlandıracak, açlığınızı bastıracak ve kilo verimini kolaylaştıracak yöntemler arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu içecekler sayesinde özellikle göbek bölgenizde oluşan yağlar hızla eriyecek! İşte kilo verimini hızlandıran içecekler

Göbek yağını motor gibi parçalayan içecek bulundu. Kalori verimini hızlandıran mucizevi içecekleri mutlaka tüketin

Fazla kiloya sahip olmak çoğu kişiyi rahatsız eden bir durumdur. Öncelikle sağlığı başta olmak üzere görünümü de önem taşır.

Fazla kilolardan kurtulmanın bir dizi yöntemi vardır. Diyet, spor, sağlıklı beslenme en etkili çözümlerdir. Ancak bazı şifalı içecekler bunlara ek olarak kalori yakımını hızlandırabilir.

Kilo verme hedeflerinize ulaşmak için ihtiyacınız olan şey, doğru beslenme ve egzersiz arasındaki dengedir.

Kilo verme yolculuğunuzda size yardımcı olabilecek bazı içecekler vardır. İşte kilo verimini kolaylaştıran içecekler:

YEŞİL ÇAY

Sağlık katsayısı iyi araştırılmış ve belgelenmiştir. Genel kilo kaybındaki rolü de iyi araştırılmıştır. Yeşil çay antioksidan polifenoller açısından zengindir. İçerisindeki kateşinler, dinlenme halindeki vücutta bile insanlarda yağ oksidasyonu ile güçlü bir pozitif ilişkiye sahiptir.

Çin'de yapılan bir araştırmada yeşil çayın iç organ yağlarının azalmasına yardımcı olduğu bulundu. Ayrıca tok kalmanıza yardımcı olur ve açlık sancılarını önler. Böylece genel kalori alımının azalmasına katkıda bulunur.

TARÇIN ÇAYI

Tarçın sağlık açısından pek çok faydası olan bir baharattır. Kan şekerinin kontrolünde ve insülin direncinin azaltılmasında oldukça etkilidir. İnsülin direnci, karın bölgesinde artan yağ birikiminin ana nedenlerinden biridir.

Göbek yağını motor gibi parçalayan içecek bulundu. Kalori verimini hızlandıran mucizevi içecekleri mutlaka tüketin

Tarçın strese iyi gelir ve bu da stres hormonu olan kortizolü düşürür. Yüksek kortizol düzeylerinin karın bölgesinde yağ birikmesini ve yüksek yağlı ve şekerli yiyeceklere olan isteği desteklediğine dair iyi belgelenmiş kanıtlar vardır.

Tarçın aynı zamanda metabolizmayı hızlandırıcıdır, tadı tatlıdır ve kalp sağlığına da oldukça faydalıdır. Yüzyıllardır sağlığa olan faydaları nedeniyle kullanılır. Bir fincan tarçın çayı içmek, yalnızca fazla yağlardan kurtulmanıza yardımcı olmakla kalmayacak aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendirecektir.

KAHVE

Yapılan bir araştırmaya göre sürekli kahve tüketiminin vücut yağı, özellikle de iç organ yağı üzerindeki etkisi açısından katılımcıları inceledi. Günde 3 fincan gibi orta düzeyde kahve tüketiminin, vücut yağının, özellikle de iç organ yağının azalmasında önemli bir değişiklik gösterdiğini buldular. Kahvedeki polifenollerin göbek yağını azalttığı gösterilmiştir.

Benzer sonuçları gösteren çok sayıda çalışma bulunmaktadır. Kahvede bulunan kafein, doğal bir enerji yükselticidir. Yine de kahveyi sınırlı miktarda tüketmek gerekir. 2-3 fincan şekersiz sade kahve, göbek yağlarından kurtulma yolculuğuna başlamanın iyi bir yoludur.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin