Global site, Türkiye'deki ajansını seçti

Hotels.com'un Türkiye'deki iletişimini hangi ajans yürütecek?

Google Haberlere Abone ol
Global site, Türkiye'deki ajansını seçti

Hotels.com, Türkiye'deki iletişim çalışmalarını yürütmek üzere, halkla ilişkiler ajansı olarak dünyanın önemli iletişim ağlarından biri olan Grayling Türkiye'yi seçti. 



Grayling, Haziran 2015 itibariyle küresel olarak faaliyet gösteren Hotels.com'un Türkiye'deki halkla ilişkiler faaliyetlerini yürütmeye başladı.

 

1991'de Hotel Reservations Network (HRN-Otel Rezervasyonları Ağı) olarak kurulan ve 2001'de adı değişen, online otel rezervasyonunda dünyanın vazgeçilmez tercihi olmayı hedefleyen Teksas merkezli Hotels.com, dünya genelinde 85 web sitesinde, Türkçe dahil 34 dilde faaliyet gösteriyor. Hotels.com'da uluslararası zincirlerden, her şey dahil tatil köylerine, yerel favorilerden oda-kahvaltı servis veren otellere kadar her türlü konaklama tesisine ulaşmak mümkün. 

 

Hotels.com Yetkilisi Eva Heller, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hotels.com olarak Türkiye'de faaliyet göstermeye başlamış olmaktan dolayı mutluyuz. Türkiye bizim için çok heyecanlı bir pazar. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de otel rezervasyonlarını online ortamda yapmayı tercih edenlerin vazgeçilmez seçimi olmayı hedefliyoruz. Otelcilik sektörünün istikrarlı gelişimi ve müşterilerimizin artan seyahat tecrübelerini göz önüne aldığımızda, Hotels.com'un seyahat tutkunları ve turizm sektörü için en doğru ortak olduğuna inanıyoruz. Grayling de heyecanımızı paylaşıyor. Yeni bir pazarda harika bir yolculuğa çıkarken, yanımıza en doğru yol arkadaşını bulduğumuzu düşünüyoruz" dedi.

 

Grayling Türkiye Ülke Müdürü Ana Dodea ise şunları kaydetti: "Grayling Türkiye son yıllarda seyahat ve turizm portföyünü geliştirdi. Edindiğimiz bu sektörel tecrübe sayesinde, dünyanın önde gelen markalarından bir çoğu ile çalışma fırsatı bulduk. Hotels.com'un iletişim ortağı olarak bizi tercih etmesinden dolayı çok mutluyuz. Hotels.com ile başlattığımız bu ortaklığın uzun vadeli olacağına inanıyoruz."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin