Global reklam platformu, İstanbul'da ofis açtı

Bağımsız reklam platformu, Türkiye'de faaliyetlerine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Global reklam platformu, İstanbul'da ofis açtı

Dünyanın en büyük bağımsız mobil reklam platformu Opera Mediaworks, Avrupa’nın en büyük dijital reklam konferansı dmexco’da şirketin programatik satın alma ve mobil teknoloji kolu Opera Response’un Türkiye ve MENA bölgesine hizmet vermek için İstanbul ofisini açtığını duyurdu. 



Opera Response İstanbul Ofisi faaliyetlerini Candaş Gültekin ve Ozan Can Şişman liderliğinde sürdürecek.



Yapılan açıklamada, eMarketer’ın konu ile ilgili raporuna dikkat çekilerek, 2015 yılında ABD’de dijital medya alımlarının yaklaşık %75’inin programatik olarak gerçekleşeceği, 2020’de ise bu oranın %90’ın üzerine çıkmasının beklendiği vurgulandı.



Programatik medya satın alma hizmeti sunan Opera Response, markaları hedef kitleleriyle buluşturan REAL audience ile farklılaşırken, kullanıcıları uygulama içi aksiyonlarına göre hedefleyen ve maksimum erişim sağlayan alternatif ürünleriyle de markaların tüm mobil reklam ihtiyaçlarına cevap veriyor.



Global reklam platformu, İstanbul'da ofis açtı



Opera Mediaworks EMEA CEO’su Mark Slade konu ile ilgili olarak gelişmiş pazarlardaki medya satın alma trendlerine dikkat çekerek “Opera Response İstanbul ofisinin Türkiye ve çevre bölgedeki programatik ve hedef kitle odaklı çözümlerin adaptasyon sürecini hızlandıracağına inanıyorum” diye konuştu .


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin