'Gidiyorsan, sevgilinin yanında duracaksın'

Hürriyet Magazin Konseyi, Elçin Sangu'nun Ulusal Yarışma’nın ödül töreninde kırmızı halıya modacısıyla çıkmasını değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
'Gidiyorsan, sevgilinin yanında duracaksın'

Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik, Melike Karakartal ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, bu haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



'Gidiyorsan, sevgilinin yanında duracaksın'



Elçin Sangu, İstanbul’da düzenlenen Ulusal Yarışma’nın ödül töreninde kırmızı halıya modacısıyla çıktı. Sevgilisi Yunus Özdiken ise 10 metre arkasından yalnız başına yürüdü. Elçin-Yunus çiftinin yaptığı saçmalık mı, saygı gösterilmesi gereken bir durum mu?



Ömür Gedik: Ne kadın ne de erkek, kimse arkadan yürümemeli. İki sevgili ya da eş bir davete birlikte geldiyse yan yana, el ele olmalılar. Modacının eseri olan kıyafet Elçin’in üzerinde zaten, kendisinin Elçin’in yanında olmasına gerek var mıydı!



Cengiz Semercioğlu: Belli ki yan yana kırmızı halıya çıktıklarında, gelecek evlilik-düğün sorularından kaçmak istemişler. Ama yaptıkları saçma oldu. O zaman Yunus Özdiken o ödül törenine hiç gitmeyecekti. Gidiyorsan da sevgilinin yanında duracaksın. Kaçak köçek bir şey yapmıyorsunuz ki...



Melike Karakartal: Böyle bir tanıtım, elbiseyi yapan kişi için de, erkek arkadaş için de küçük düşürücü. Yol yordam bilmez insanlar değiller oysa, çok acemice bir görüntü. Böyle bir tanıtım nerede görülmüş, kime yaramış? Sosyal medyada elbisenin sahibini ihya etmesi yeterli ve şık bir davranış olurdu, böylesi değil.



Onur Baştürk: Bana da saçma geldi. Yunus Özdiken’in yerinde olsam çeker giderdim. Modacının yerinde olsam da giderdim. Ünlünün yanında “çanta” gibi “Bakın yanımdaki yaptı elbisemi” diye tanıtılmak hiç hoş değil çünkü.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin