"Gezi Parkı" konserlerine katılmaktan vazgeçtiler!

4 isim Gezi Parkı konserlerine katılmayacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
"Gezi Parkı" konserlerine katılmaktan vazgeçtiler!

Taksim Gezi Parkı direnişine destek olmak amacıyla bu akşam Galatasaray Lisesi önünde Bajar, Bandista, Candan Erçetin, Demir Demirkan, Duman, Erkan Oğur, Grup Yorum, Marsis, Mor ve Ötesi, Sezen Aksu, Can Bonomo Sertap Erener ve Zülfü Livaneli'nin katılacağı bir konser düzenlenmişti.



Ancak Sezen Aksu, Can Bonomo, Sertab Erener ve Demir Demirkan konser için erken olduğunu düşündükleri için sahneye çıkmayacaklarını bildirdi.



Sosyal medyada da Taksim'in konser değil eylem alanı olduğu yorumları yapıldı ve #GeziParkiKonserineHayir hastangı ile twitler atılmaya başlandı.



Sertab Erener konsere katılmayacağını twitter sayfasından "Bugün ve yarın gezi parkindaki konserlerin erken oldugunu düşündüğüm icin katılmıyorum.Duyurularda ismım varsa dikkate almayin lütfen" yazarak duyurdu. Can Bonomo da, "Gezi Parkı konseri için henüz erken. Ortada kutlayacak bir durum yok. Maksat insanları bir araya getirmekse insanlar onu kendi yaptı zaten.Konser fikrine karşı olan yalnızca biz değiliz. Son şiddet olaylarından sonra konsere çıkmayacağını belirten bir çok ağabeyimiz de var" yazarak konser vermeyeceğini açıkladı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin