Getir, taksiye rakip çıktı. Getir'den artık araç kiralama da yapabileceksiniz. Getir, getirçarşı, getirbüyük, getiryemek, getirsu, getiriş, getirbitaksi'den sonra getiraraç da artık faaliyette

Getir, getirçarşı, getirbüyük, getiryemek, getirsu, getiriş, getirbitaksi ve getiraraç şeklinde 8 farklı sektörde hizmet veren Getir, şimdi de araç kiralama hizmetine soyundu. Getir, araç kiralama hizmeti için halihazırda yüzde 75’ine sahip olduğu MOOV ile el sıkıştı. Pek çok kişi ise bu araç kiralama hizmetinin taksi problemine büyük bir alternatif olacağı kanısında.

Google Haberlere Abone ol
Getir, taksiye rakip çıktı. Getir'den artık araç kiralama da yapabileceksiniz. Getir, getirçarşı, getirbüyük, getiryemek, getirsu, getiriş, getirbitaksi'den sonra getiraraç da artık faaliyette

Geçtiğimiz dönemde yurt dışına açılarak Avrupa’da da adını duyuran Getir, bugün araç kiralama hizmetini başlattığını duyurdu. Şu an ise getir, getirçarşı, getirbüyük, getiryemek, getirsu, getiriş, getirbitaksi ve getiraraç şeklinde 8 farklı hizmet sağlıyor. İşte detaylar…

Shiftdelete'nin haberine göre Getir, araç kiralama hizmeti için halihazırda yüzde 75’ine sahip olduğu MOOV ile el sıkıştı. Bununla birlikte uygulama içerisinde girdiğimizde artık alt sırada getiraraç şeklinde yeni bir seçenek olduğunu görüyoruz. Bu sayede artık dileyen herkes -uygun ehliyeti olması koşulu ile- araç kiralayabilecek.

Getir, taksiye rakip çıktı. Getir'den artık araç kiralama da yapabileceksiniz. Getir, getirçarşı, getirbüyük, getiryemek, getirsu, getiriş, getirbitaksi'den sonra getiraraç da artık faaliyette

Uygulamanın ilgili kısmına girdiğimizde ilk olarak bir MOOV onay sözleşmesi bulunuyor. Daha sonra ise bizden ehliyetimizin fotoğrafı, bilgilerimiz ve videolu doğrulama isteniyor. Bu sayede verilerimizi ele geçiren kişiler bizim yerimize araç kiralayamayacak.

Daha sonra ise aşağıdaki ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi harita açılıyor. Buradan bulunduğumuz bölge içerisindeki tüm getiraraç hizmetine dahil otomobilleri görebiliyoruz. Ayrıca plaka bilgileri, yakıt durumu ve de ücretlendirmelerine yer veriliyor.

Getir, taksiye rakip çıktı. Getir'den artık araç kiralama da yapabileceksiniz. Getir, getirçarşı, getirbüyük, getiryemek, getirsu, getiriş, getirbitaksi'den sonra getiraraç da artık faaliyette - Resim : 2

Örneğin an itibariyle kontrol ettiğimizde Kia Stonic isimli SUV’u kiralamak için dakikasına 3.45 TL, Renault Clio’ya 2.55 TL ödeme yapmamız gerekiyor. Ayrıca çok sayıda farklı marka ve modele ait otomobil bulunduğunu da belirtelim. Aynı şekilde fiyatlandırma da araçlara göre değişim gösteriyor.

Bunun yanı sıra getiraraç, Kia bazı otomobilleri fırsat aracı olarak etiketliyor. Bunların nispeten merkezden daha uzak modeller olduğu veya depoları boşalmak üzere olan otomobiller olduğunu tahmin ediyoruz. Zira yakınımızdaki Kia Stonic isimli aracı kiralamak istediğimizde, eğer Petrol Ofisi’ne uğrayarak depoyu doldurursak, bizlere 15 TL bir indirim yapılacağının bilgisi veriliyor.

Pek çok kişi ise bu araç kiralama hizmetinin taksi problemine büyük bir alternatif olacağı kanısında. Zira kısa ve uzun mesafede alınan yüksek taksimetre ücretleri yerine benzer fiyatlara istediğiniz marka ve modele ait aracı kiralayabilmeniz oldukça büyük bir avantaj olabilir.

GETİR NEDİR, GETİR İLE İLGİLİ WEB SİTESİNDEN VERİLEN BİLGİ ŞÖYLE

Binlerce ürünü dakikalar içinde, gece gündüz, dilediğiniz yere getiriyoruz!

Zamanın kıymetini biliyoruz, hayatınızı kolaylaştırıyoruz. Her geçen gün genişlettiğimiz ürün yelpazesi sayesinde bebek bezinden, çikolata, cips ve içeceklere, tıraş köpüğü, deterjan ve deodoranttan kedi-köpek mamasına, pilden ampule, tüm ihtiyaçlarınız için anında, olduğunuz yerdeyiz.

Getir’le en çok tükettiğiniz ürünleri, GetirBüyük’le haftalık ya da aylık market alışverişinizi, GetirYemek’le ise dilediğiniz yemeği dakikalar içinde size ulaştırıyoruz. GetirSu servisimiz ve sizler için yarattığımız Kuzeyden markamızla Pazar günü de dahil, gece gündüz damacana su teslimatı yapıyoruz.

İhtiyacınızı karşılamak için evden çıkmanıza gerek yok; bakkala, markete, restorana gitmenize gerek yok, biz varız.

Neden Getir?

Dakikalar İçinde Teslimat
Çok sayıdaki depo, araç ve motokuryelerimizle hizmetinizdeyiz. İhtiyaç ürünlerinizi ve market alışverişinizi dakikalar içinde ayağınıza getiriyoruz.

Canlı Sipariş Takibi
Siparişinizi verdikten sonra kuryenin gelişini haritadan izleyebilir, ürünlerinizin kaç dakikada sizde olacağını bilebilirsiniz.

GetirYemek
Sevdiğiniz restoranlardan pizza, hamburger, lahmacun, kebap, döner, tatlı ve daha birçok yemek siparişi verebilir, siparişinizi takip edebilirsiniz. Ayrıca ‘Getir Getirsin’ seçeneği ile sıcak yemeğinizi size getiren kuryemizin konumunu haritada görebilirsiniz.

Dijital ve Kapıda Ödeme
Ödemeler iki şekilde gerçekleşiyor: dijital ve kapıda ödeme. Dijital ödeme için yalnızca bir sefer sisteme tanımladığınız banka veya kredi kartınız ya da elinizde bulunan İstanbul Kartınız yeterli! Cüzdana ihtiyaç yok! Üstelik kredi kartı bilgilerinizi Getir dahil kimse göremez. Kart bilgileriniz Mastercard'ın ödeme altyapısı Masterpass ya da BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından korunur. Kapıda ödeme özelliğimiz ise GetirYemek’ten ‘Restoran Getirsin’ seçeneği ile verdiğiniz siparişlere özel. Bu seçenek ile, restorana ait kuryenin getireceği yemeğinizin ödemesini pos cihazı aracılığıyla kapıda yapabilirsiniz. GetirYemek’ten ‘Restoran Getirsin’ seçeneği ile verdiğiniz siparişlerinizi yemek kartlarıyla da kapıda temassız ödeyebilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin