'Gerekirse o film için arabamı satarım'

Röportaj filminin gösterimi için dilekçe veren İzmirli avukat Senih Özay, 'Filmin Türkiye'de vizyona girmesi için gerekirse otomobilimi satarım' dedi.

Google Haberlere Abone ol
'Gerekirse o film için arabamı satarım'

Amerika Birleşik Devletleri ile Kuzey Kore arasında krize neden olan, James Franco ve Seth Rogen'in iki gazeteciyi canlandırdığı ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'a suikasti konu alan The Interview (Röportaj) filminin gösterimi için İzmirli avukat Senih Özay, Sony Türkiye Genel Müdürlüğü'ne dilekçe verdi.



Genç oyuncu, 'Deliha' filmiyle de sinemaya giriş yapan Gupse Özay'ın babası olan avukat Özay, "Gerekirse eski model Mercedes marka otomobilimi satıp bu ücreti karşılayabilirim. Kızım Gupse buna biraz uzak durabilir, ama ses çıkartmam" dedi.



ABD'li Sony Pictures firmasının yapımcılığını üstlendiği, James Franco ve Seth Rogen'in iki gazeteciyi canlandırdığı ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'a suikastı konu alan The Interview (Röportaj) filminin ABD'deki gösterimi, Kuzey Kore kaynaklı olduğu ileri sürülen siber saldırı ve tehditler nedeniyle iptal edildi. Haberin devamını okumak için tıklayın...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin