GERÇEK HAYATTA SEVGİLİ OLAN İKİLİ YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜN SETİNDE NELER YAŞIYOR?

Yaprak Dökümü'nün kadrosuna katılan Ali Sunal, çekimler sırasında sevgilisi Gökçe Bahadır'la neler yaşıyor?

Google Haberlere Abone ol
GERÇEK HAYATTA SEVGİLİ OLAN İKİLİ  YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜN SETİNDE NELER YAŞIYOR?

Ali Sunal, bu sezon bir sürpriz yaptı ve sevgilisi Gökçe Bahadır’ın da rol aldığı “Yaprak Dökümü”nde karşımıza çıktı. “Gökçe’yle sette iki yabancı gibiyiz” diyen Sunal’a göre sevgiliyle aynı seti paylaşmak ‘paha biçilmez bir anı’.



* “Yaprak Dökümü” kadrosuna nasıl katıldınız? 


- Bir gün “Yaprak Dökümü” setine hayırlı olsuna gittim. O gün “Bir rol var, oynar mısın” dediler. Teklif edilen karakteri çok sevdim ve kabul ettim. Bir de kendini dramda da göstermek isteyen bir oyuncu için herkesin izlediği bir yapımda oynamak büyük şans.
 
* Siz hikayeye dahil oldunuz ama dizi bu sezon bitecek...


- E güzel işte! O kadar yaptılar, yaptılar, ben geldim, hep beraber derleyip, toparlayıp gideceğiz inşallah.


* Peki nasıl biri canlandırdığınız Serhat Koyuncu karakteri?   


- Ölen Seyfi’nin kardeşi. Abisinin kirli işleri yüzünden polislikten ihraç edilmiş. Bu yüzden abisine küsüp yıllarca onunla konuşmamış. Ama abisini kaybedince, onun eşiyle küçük kızına sahip çıkmak ve cinayeti araştırmak üzere Adana’dan İstanbul’a geliyor.


* Sevgiliniz Gökçe Bahadır, dizide Leyla’yı canlandırıyor. Sevgiliyle aynı sette çalışmak nasıl bir deneyim?


- Geçen gün ilk sahnemizi çektik, çok enteresandı. İki yabancı gibiyiz sette, ne yapacağımızı bilemiyoruz. (Gülüyor) İkimizin de iş disiplini en üst seviyede. Sete girdiğimde “Nasılsın?”,  “Önce senin makyajın yapılsın” gibi diyaloglar geçti aramızda. Settekiler de çok merak etti tabii ne yapacağımızı. İlk sahnemizi, dizinin 164’üncü bölümünde oynadık. Sadece birbirimize başımızla selam verdik ama bu bile bizi çok heyecanlandırdı. Her şeyden öte, paha biçilmez bir anı bu.


* Bu sezon “Yaprak Dökümü” dışında hangi projeleriniz var?


- “Medya Maymunları” adlı tiyatro oyunumuz bu sezon da devam edecek. “Yaprak Dökümü” bittikten sonra yine komik bir projeye girebilirim.


VİRÜS BULAŞTI BİR KERE


* Üniversitede işletme okumuşsunuz. Neden o bölümü seçtiniz?


- Arkadaşlarım lisede Türkçe-Matematik dersleri aldı, ben de onlardan kopmayayım diye aynı dersleri aldım. Daha sonra İstanbul Üniversitesi’nin İşletme bölümünü kazandım. Ardından Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptım.


* Peki o zamanlar oyunculuk yapmayı istiyor muydunuz?


- Üniversiteden 1999’da mezun oldum. Okulu bitirmeden önce, 1998 yılında “Propaganda” filminde oynamıştım. Tabii virüs bulaşmıştı bir kere, vücudumda geziyordu. Ondan sonra da tamamen sardı beni!



www.hurriyet.com.tr
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin