Gerçek aşkı arayanlar buraya, neyi yanlış yaptığınızı söylüyoruz! Bugüne kadar gerçek aşkı bulamamanızın 6 nedeni

Duygusal ilişkiler, insanlar için olmazsa olmaz şeyler arasında yer alıyor. Birisi ile romantik ilişkiler kurmak hem kendimizi daha iyi hissetmemizi hem de daha iyi biri olmamızı sağlıyor. Bugüne kadar birçok farklı insanla beraber olmuş olabilir ancak gerçek aşkı hala bulamamış olabilirsiniz. Uzun bir süredir gerçek aşkı arıyor ama bulamıyorsanız bu yazımız sizin için. İşte gerçek aşkı bulamamanızın 6 nedeni!

Google Haberlere Abone ol
Gerçek aşkı arayanlar buraya, neyi yanlış yaptığınızı söylüyoruz! Bugüne kadar gerçek aşkı bulamamanızın 6 nedeni

Uzun süredir gerçek aşkı mı arıyorsunuz? Aşkı aradığınız halde yalnız kalmaya devam etmek sizde hayal kırıklığı yaratabilir. Bir süre yalnız olan kişiler, kendilerine 'neden gerçek aşkı bulamıyorum?' diye soruyor olabilir. Aslında bu soruyu cevaplamak fazlasıyla zor. Neredeyse herkes hayatını sevdiği biriyle paylaşmak ister. Ama konu aşkı bulmaya geldiğinde birçoğumuz yanlışlar yaparız. Eğer siz de 'o' kişiyi bulmak için mücadele ediyorsanız ve hala yalnızsanız bu listemize göz atmanızda fayda var! İşte aşkı bulamamanızın 6 nedeni...

KENDİNİZİ SEVMİYORSUNUZ

Bu cümle size klişe gelebilir. Fakat şu aşamada kendinizi sevmek her şeyden önemlidir. Kendinize değer vermediğinizde doğru insanları seçme ihtimaliniz düşer. Bu nedenle aşkı bulmakta zorlanabilirsiniz. O halde, başkalarından almak istediğiniz sevgiyi önce kendinize vermelisiniz!

YANLIŞ KARARLAR ALIYORSUNUZ

Bazı zamanlarda yalnızlık duygusuyla başa çıkabilmek için yanlış ilişkiler kurmaya başlarız. Karşınızdaki kişinin yanlış olduğunu anlamak ise çok uzun sürmez. Bu nedenle ilişki kısa bir süre içinde biter ve siz kendinizi tekrar yalnızlık döngüsünün içinde bulursunuz. 'O' kişiyi bulmak istiyorsanız önce yalnızlıkla baş etmeyi öğrenmeli ve yanlış kişilerle yeni ilişkilere başlamamalısınız.

Gerçek aşkı arayanlar buraya, neyi yanlış yaptığınızı söylüyoruz! Bugüne kadar gerçek aşkı bulamamanızın 6 nedeni

DUYGUSAL OLARAK YORGUN OLABİLİRSİNİZ

Aşkı bulamadığımız zamanlarda sürekli karşımızdaki insanları suçlarız. Peki ya hiç nerede hata yaptığınızı sorguladınız mı? Belki duygusal bir süreçten geçiyorsunuzdur belki de şu an için ihtiyacınız olan bir ilişki değildir. Sorununuz ne olursa olsun, içsel bir yolculuğa çıkmanın vakti geldi!

STANDARTLARINIZA ULAŞMAK İMKANSIZDIR

Romantik ilişki yaşayacağımız insanlar konusunda belirli standartlara sahip olmamız aslında çok sağlıklıdır. Ancak bu standartlar ulaşılamaz hale geldiğinde ne yazık ki yalnızlık kaçınılmaz olabiliyor. Karşınıza her çıkan kişi sizin standartlarınızın altında kalıyorsa, beklentilerinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

Gerçek aşkı arayanlar buraya, neyi yanlış yaptığınızı söylüyoruz! Bugüne kadar gerçek aşkı bulamamanızın 6 nedeni - Resim : 2

UZLAŞI VE KABULLENME YETENEĞİNİZ GELİŞMEMİŞTİR

Kendinizi ilişkinize yeterince adıyor musunuz? Bazı durumlarda insanların bir kişiye kendini adaması çok kolay olmayabilir. Bu durum yanlış anlaşılmasın! Elbette kendi hayatınız ve hayata karşı bir duruşunuz olacak. Ancak konu hayatı biriyle paylaşmaya geldiğinde çok sayıda fedakarlık yapmanız gerektiğini unutmayın. Bunu hem partneriniz hem de siz yaptığınız zaman mutlu bir ilişkiye sahip olacaksınız. Anlaşamadığınız bazı konularda uzlaşmaya çalışmak, ilişkinizin daha uzun soluklu olmasına yardımcı olabilir.

SOSYALLEŞMİYORSUNUZ

Hayattaki her şeyde olduğu gibi aşkı bulmak için de mücadele etmelisiniz. Bütün gün evde oturup 'aşkı bulmaya hazırım' diyemezsiniz. Yeni insanlarla tanışmak ve aşkı bulmak için sosyalleşmeniz gerektiğini unutmayın.

Gerçek aşkı arayanlar buraya, neyi yanlış yaptığınızı söylüyoruz! Bugüne kadar gerçek aşkı bulamamanızın 6 nedeni - Resim : 3

(Listelist)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin