Gerard Pique, Shakira hakkında konuşmayı reddetti: İmajım umurumda değil, mutluyum

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ile eski futbolcu Gerard Pique ihanet nedeniyle yollarını ayırmış; bir dönem Barcelona'nın yıldızı olan Pique, üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlamıştı. Olaylı ayrılıklarıyla çok konuşulan çiftten Gerard Pique, son verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Gerard Pique, Shakira hakkında konuşmayı reddetti: İmajım umurumda değil, mutluyum

Kolombiyalı şarkıcı Shakira (46) ile emeklilik kararı alan İspanyol futbolcu Gerard Pique'nin (36) Milan ve Sasha adını verdikleri iki çocuk sahibi oldukları 11 yıllık ilişkileri, geçtiğimiz sene haziran ayında Pique'nin ihaneti sebebiyle bitmişti.

ALDATILDIĞINI BÖYLE ANLAMIŞ

Shakira'nın, yıllardır birlikte olduğu Gerard Piqué'nin kendisini aldattığını; evdeki reçelin kaybolduğunu fark ettiğinde anladığı iddia edilmişti. ShowNews Today'de yer alan habere göre; ünlü isim seyahatten eve döndüğünde bitmiş olan meyve reçelinden şüphelenmişti, çünkü Pique ile çocukları Milan ve Sasha reçelden nefret ediyordu.

Güzel şarkıcı, ocak ayında ise İspanyolca olarak yayınlanan yeni bir şarkısında yapımcı Bizarrap ile işbirliği yapmıştı. Ünlü isim, şarkısının sözlerinde eski sevgilisi Gerard Pique ve yeni kız arkadaşı Clara Chia Marti'ye (23) yaptığı göndermelerle çok konuşulmuştu.

Gerard Pique, Shakira hakkında konuşmayı reddetti: İmajım umurumda değil, mutluyum

'EVLENECEKLER' İDDİASI

Geçtiğimiz haftalarda ise Pique ve Marti ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atılmıştı. Eski futbolcunun, Shakira ile olan önceki ilişkisinde hiç yapmadığı bir şeyi yaparak; şu anki kız arkadaşıyla 'birbirlerine çok aşık oldukları için' evleneceği öne sürülmüştü.

'CLARA BÜYÜK BİR DÜĞÜN İSTEMİYOR'

Marca ve Hola gazetelerinde yer alan habere göre; gazeteci Mónica Vergara, ünlü çiftin olası düğünleriyle ilgili Barselona'da bir restoranda konuştuğunu aktarmıştı. Vergara, ispanyolca yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Pique ile Marti'nin konuşması iki saatten fazla sürdü ve ikili, buluşmaları boyunca dikkatle birbirlerini izledi. Sohbetleri sırasında ikisi de birbirlerine 'aşkım' diye hitap ettiler ve Pique, toplum içinde konuşmak zorunda kalmaktan duyduğu endişeyi paylaştı. Sonrasında evlilikten bahsetmek için bir fırsatları oldu. Her şeyden önce Clara'nın düğününün nasıl olmasını istediği hakkında konuştular. Clara büyük bir düğün istemiyor, çok samimi bir şey olmasını istiyor."

'BİR BABA OLARAK İŞİM BU'

Tüm bunların ardından İspanyol El Pais gazetesine konuşan Gerard Pique, "Her ebeveynin çocukları için en iyisini yapma sorumluluğu vardır. Bu onları korumakla ilgilidir. Ben de buna odaklandım ve bir baba olarak işim bu" ifadelerini kullandı.

Hayatında 'istediği şeyi yaptığı' konusunda ısrar eden eski futbolcu, "Öldüğüm gün arkama baktığımda, umuyorum ki istediğim her şeyi yapmış olacağım" dedi.

'DİĞERLERİ UMURUMDA DEĞİL'

"Kendime karşı dürüst olmak istiyorum. İmajımı temizlemek için para harcamayacağım" ifadelerini kullanarak kamuoyundaki olumsuz imajı konusunda endişe duymadığını belirten Gerard, şöyle devam etti:

"Onlar için endişelendiğim ve sevdiğim insanlar beni tanıyan insanlardır. Diğerleri umurumda değil. Enerjimi bu insanlarla birlikte olmaya ve onlara sahip olduklarımı vermeye yönlendiriyorum. Çok mutluyum. Hayatımda bazı değişiklikler oldu ama ben mutluluğumu nasıl koruyacağımı bildim."

Gerard Pique, Shakira hakkında konuşmayı reddetti: İmajım umurumda değil, mutluyum - Resim : 2

Gerard Pique, çocuklarının annesi Shakira ilgili soruları ise 'bu konuda konuşmayı canının istemediği' gerekçesiyle reddetti.

Etiketler Shakira Gerard Pique
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin