Genel yayın yönetmeni de ifadeye çağrıldı

Yazar Ragıp Zarakolu hakkında Evrensel Gazetesi ve Artı Gerçek haber sitesinde 5 Mayıs’ta yayınlanan “Makus kaderden kaçış yok” başlıklı yazısı nedeniyle o gazeteciler de ifadeye çağrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Genel yayın yönetmeni de ifadeye çağrıldı

Yazar Ragıp Zarakolu hakkında Evrensel Gazetesi ve Artı Gerçek haber sitesinde 5 Mayıs’ta yayınlanan “Makus kaderden kaçış yok” başlıklı yazısı nedeniyle “darbe mesajı vererek Anayasal düzeni hedef almak” iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat da ifadeye çağrıldı.

Genel yayın yönetmeni de ifadeye çağrıldı

Fatih Polat, ifadeye çağrılmasıyla ilgili olarak "Polat, Twitter hesabından “Evrensel ile Artı Gerçek’te aynı anda yayımlanan ve darbeyi destekleyen içerikte tek bir cümlesi olmayan yazısı ile ilgili Yazı İşleri Müdürümüz Görkem Kınacı ve ben Emniyet’e ifadeye çağrıldık. Avukatımız ile perşembe günü gideceğiz" açıklamasında bulundu.

Ragıp Zarakolu'nun “Makus kaderden kaçış yok” başlıklı yazısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun suç duyurusunda bulunmuştu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin