Genel Cerrah Mehmet Emin Güneş sinsi tehlike için uyardı! Kolon kanseri ya da kalın bağırsak kanseriyle ilgili bu belirtiler varsa sakın beklemeyin

1-31 Mart Kolon Kanseri farkındalık ayına özel Medyatava TV Gündem programının konuğu genel cerrah Mehmet Emin Güneş oldu. Kolon kanseri en sık görülen üçüncü kanser aynı zamanda kansere bağlı ölümler arasında da üçüncü sıraya yükseldi. Güneş bu konuda önemli açıklamalarda bulundu ve erken teşhisin önemini hatırlattı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Genel Cerrah Mehmet Emin Güneş sinsi tehlike için uyardı! Kolon kanseri ya da kalın bağırsak kanseriyle ilgili bu belirtiler varsa sakın beklemeyin

Genel Cerrah Mehmet Emin Güneş 1-31 Mart Kolon Kanseri farkındalık ayına özel Medyatava TV Gündem programının konuğuydu. En sık görülen kanserler arasında ilk üçte yer alan kolon kanseri aynı zamanda kansere bağlı ölümler arasında da üçüncü sıraya yükseldi.

Konunun önemine dikkat çeken Güneş, erken teşhisin tedavide şansı arttırdığını bu nedenle düzenli olarak kolonoskopi yaptırmak gerektiğini belirtti.

Kolonoskopinin artık eskisi gibi ağrılı bir işlem olmadığını belirten Mehmet Emin Güneş, belirtilerin görülmesi durumunda vakit kaybetmemek gerektiğini hatırlattı. Kolon kanserinin nedenleri, belirtileri ve tedavisi hakkında önemli açıklamalar yaptı.

İşte o açıklama:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin