Genel af çıkacak mı? AK Parti'den canlı yayında açıklama geldi!

Genel af çıkması gündemden düşmeyen konular arasında yer alırken konuya ilişkin son açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan geldi. Dağ konuya ilişkin kesin bir açıklama yaparak şu an içi genel af konusunun kendi gündemlerinde olmadığını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Genel af çıkacak mı? AK Parti'den canlı yayında açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ katıldığı canlı yayında, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun "29 Ekim 2023'te af gelebilir" yönündeki ifadelerine ilişkin açıklama yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, gündemlerinde 'genel af' olmadığını belirtti.

Dağ, "Genel af gibi bir gündemimiz kesinlikle yok. Milletvekilimizin bir yere verdiği beyanatmış, bizim öyle bir gündemimiz yok" ifadelerini kullandı.

Seçim sonuçlarıyla ilgili de konuşan Dağ, "Bizim için mutluluk verici. Milletimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Dağ şunları söyledi:

"Her seçime hazırız. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız, otobüs üzerinden yerel seçime hazırlanın dedi. Bu, büyük bir liderlik. O gün, ben genel merkezdeydim, bir arkadaşımızla seçim sonuçları belli olunca bir iki konuda talimatını almamız lazımdı.

Bize bile bunu verdi. Büyük bir liderimiz var, kendisi de yorulmuyor. Rehavet yok, zafer sarhoşluğu yok. MYK'da strateji ekibi de belirlendi. Toplantı yapıldı, adım adım ve il il çalışarak bu seçimlere hazırlanacağız. Ankara, İstanbul, İzmir diye bakınca, milletimiz İstanbul'da part time çalışan, İzmir'de şovmen, Ankara'da da işi gücü reklam olan belediye başkanından kurtulacak."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin