Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu TOGG siparişi verdi: Heyecanla bekliyoruz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG için ön sipariş verdi. Siparişini memleketinin adı verilen Kula rengiyle verdiğini duyuran Bakan Kasapoğlu, "Heyecanla bekliyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu TOGG siparişi verdi: Heyecanla bekliyoruz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kendisine ait sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG siparişini memleketinin adı verilen Kula rengiyle verdiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü 29 Ekim 2022 tarihinde açılan ve son günlerde ön siparişleri alınmaya başlanan TOGG'a bir sipariş de Bakan Kasapoğlu'ndan geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kendisine ait sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla TOGG siparişini verdiğini ve tercihini memleketinin ismi verilen Kula renginden tercih ettiğini açıkladı.

Bakan Kasapoğlu, TOGG'un lansman renklerinden biri ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, "Ön siparişi verdik, favorimiz TOGG Kula için heyecanla bekliyoruz. TOGG" ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin