Gençleştiriyor diye kullanılıyordu meğer orgazm süresini uzatıyormuş: Bu maddeye çok şaşıracaksınız

Uzun yıllardır gençleşme amacıyla kullanılan ürünün orgazm süresini uzattığı ortaya çıktı. Yapılan araştırmalar bir hayli şaşırttı. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Gençleştiriyor diye kullanılıyordu meğer orgazm süresini uzatıyormuş: Bu maddeye çok şaşıracaksınız

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleri arasındaki uyumu ortaya çıkaran ve birbirlerine olan bağlılığın güçlenmesini sağlayan önemli etmenlerden bir tanesidir. 

Sağlıklı bir ilişki için, cinsel birlikteliğin partnerler arasındaki önemi oldukça büyüktür. Bilinçli bir cinsel ilişki içerisinde olmak süreçten çok daha fazla keyif alınmasını sağlarken, cinsel birliktelik üzerine çeşitli araştırmalar yapılmaya devam etmektedir.

O araştırmalardan bir tanesinin sonucu ise fazlasıyla şaşırttı. Meğer o ürün orgazm süresini uzattığı ortaya çıktı. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

 

Orgazm süresini uzatıyor

Yapılan araştırma ve deneyler sonucunda cilt güzelliğini ve gençliğini sağlayan hyaluronik asitin, orgazm süresinin uzattığı ortaya çıktı.

Kozmetik ürünlerin en gözde maddesi olan hyaluronik asit, gençleşmeyi sağlamasının yanı sıra yapılan araştırmalar sonucunda orgazm süresini uzattığını kanıtlandı.

Orgazm süresini ortalama 37 saniyeden 5 dakikaya kadar çıkarttığı öğrenildi. Araştırmada yer alan erkeklerin penisine hyaluronik asit enjekte edilmesi sonucunda, hyaluronik asitin hisleri azaltması dolayısıyla orgazm süresini uzattığı ortaya çıktı.

Yapılan gözlemler sonucunda da hyaluronik asit iğnelerinin 1 yıl kadar etkili olduğu ortaya çıktı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin