Gençlerle Şiir Gecesi'nden sonra bu kez de Gençlerle Sohbet için kanallar yayınlara ara verdiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Eylül'deki banttan yayınlanan "Gençlerle Şiir Gecesi" için bütün kanallar, yayınlara 40 dakika ara vermişlerdi. Haber kanalları bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mersin'de üniversite öğrencileri ile bir araya geldiği bant yayını programı için 21:00'dan itibaren akışları kesip, Erdoğan'ın gençlerle sohbetini vermeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Gençlerle Şiir Gecesi'nden sonra bu kez de Gençlerle Sohbet için kanallar yayınlara ara verdiler

MEDYATAVA 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce de 10 Eylül'de Kahramanmaraş'ta düzenlediği miting sonrası ilden ayrılmış ve programları için İstanbul'a geçmişti.

Fakat, Erdoğan'ın Kahramanmaraş'ta banttan çektiği "Gençlerle Şiir Gecesi"ndeki program  11 Eylül günü bütün haber kanallarında aynı saatte, saat 2100'dan itibaren "Gençlerle Şiir Gecesi' olarak verilmeye başlanmış ve 21:40'ta sona ermişti.

Haber kanalları bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mersin'de üniversite öğrencileriyle bir araya geldiği program için yayınlarına saat 21:00'dan itibaren ara verdi.

Banttan yayınlanan programın 40 dakika süreceği belirtildi.

Gençlerle Şiir Gecesi'nden sonra bu kez de Gençlerle Sohbet için kanallar yayınlara ara verdiler - Resim : 2

Öte yandan programla ilgili bir duyuru da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin altun'dan geldi.

Altun, "Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan, Mersin’de ülkemizin bugünü ve yarını olan gençlerimizle bir araya geldi. Gençlerimizle gerçekleşen güzel buluşma bu akşam saat 21:00’de TV kanallarında ve Cumhurbaşkanımızın sosyal medya hesaplarında yayınlanacak." tweetini paylaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin