Genç oyuncunun dizi setindeki zor anları

FOX TV'nin dizisinin kaçırılma sahnelerinde zor anlar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Genç oyuncunun dizi setindeki zor anları

FOX TV ekranlarında yayınlanan "Sana Bir Sır Vereceğim" dizisinde Aylin karakterini canlandıran oyuncu Demet Özdemir dizinin 8.bölümün kaçırılma sahnesinde zor anlar yaşadı.



Dizide Savaş’ın (Berk Cankat) intikam  planları yüzünden kaçırılan Aylin'in rehin tutulduğu hangarda su dolu tankın içersinde çekilen sahnede Özdemir oldukça zorlandı.



Ünlü ilüzyonist Houdini’nin gösterilerinde yer verdiği ve daha önce de Cem Yılmaz’ın ‘Hokkabaz’ filminde benzerini kullandığı bir su tankı çekimler için özel olarak hazırlandı.

Gün boyu süren çekimlerde rol gereği 3 ton su bulunan bir tankın içersinde kurtulmaya çalışması çekimlerin en tehlikeli anlarından birisi olurken sahnenin birkaç defa tekrarlanması üzerine Demet Özdemir fazla ıslak kalması yüzünden ufak bir rahatsızlık geçirdi.

Dizide doğal, kendine güvenen, komik  ve güzel olan Aylin için istemeden oda arkadaşına zarar vermesiyle farklı bir hayat başlamıştır. Vücudu elektrik üreten genç kız sorulara cevap ararken yeni ailesi ile tanışır. Herşeye rağmen onu üzen tek şey sevdiği insana hiçbir zaman çıplak elle dokunamamasıdır. Tilki’ye bile..

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin