Genç oyuncudan hakkındaki haberlere açıklama!

Demet Özdemir ablası hakkında çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Genç oyuncudan hakkındaki haberlere açıklama!

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Çilek Kokusu' dizisinde başrol oynayan genç oyuncu Demet Özdemir bugün ablası hakkında çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yayınladı.



Özdemir, ablası Derya Özdemir'in dansözlük yaptığı, bunu gizli saklı yaptığı ve oyuncu olmak için çabaladığı yönündeki haberlere açıklık getirdi.



Demet Özdemir de, yaptığı açıklamada; haberde oryantellik mesleğinin aşağalanır gibi bir ifade kullanılmasına tepki göstererdi ve kendisinin de her türlü dansı icra ettiğini söyledi.



Özdemir şu açıklamayı yaptı:



Aile değerleri birçok kişi gibi benim de daimi önceliğmdir. Oryantal, Türkiye'yi temsil eden ve ülke marka değerlerinizden birisi olup dünyaca ünlü bir dans türüdür.



Millet.com.tr ve gecce.com'da hakkımda yayınlanan oryantal dansını aşağılar gibi bi haberde adımın geçmesine son derece üzülmüş bulunuyorum.



Bugün bizi biz yapan geçmişimizdir.Her mesleğe olan sonsuz saygım gibi konuyla ilgili asılsız haber ile onlarca önemli dansöz/ oryantal dansçısına sonsuz saygıda olduğumu; kendimin de her türlü dansı oyunculuk kariyerimin öncesinde yıllarca profesyonel olarak icra ettiğimi hatırlatmak isterim.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin