Genç oyuncu İlayda Akdoğan'ın doğum günü hediyesine tepki yağdı! Akdoğan'a paketlenmiş köpek yavrusu hediye edildi

Genç oyuncu İlayda Akdoğan'ın doğum günü partisinde aldığı sürpriz, hayvan severleri ayağa kaldırdı. Akdoğan'ın yıllardır bir köpek sahibi olmak istediğini dile getirmesi üzerine doğum gününde yavru köpek hediye edildiği görüldü. Hayvan severler paketlenmiş yavru köpeği görünce tepki gösterdi.

Genç oyuncu İlayda Akdoğan'ın doğum günü hediyesine tepki yağdı! Akdoğan'a paketlenmiş köpek yavrusu hediye edildi

Netflix’te yayınlanan ‘İyi Adamın 10 Günü’ filminde oyunculuk kariyerini bir basamak daha yukarıya taşıyan genç oyuncu İlayda Akdoğan, 25'inci yaş kutlamasında aldığı hediyeyle tepki çekti. 

Küçüklüğünden beri bir köpeği olsun isteyen İlayda Akdoğan'a 25'inci yaş gününde yavru köpek hediye edildi. Akdoğan, hediyesini gördüğünde göz yaşlarını tutamadı, o anları sosyal medya hesabından paylaşan Akdoğan eleştiri yağmuruna tutuldu. 

Köpeğin cins olduğunu ve paketli bir şekilde hediye edildiğini gören hayvan severler açtı ağzını yumdu gözünü. Akdoğan'ın gönderisinin altına, "Parayla alıp hediye edilmiş, bir de üzerine eşya gibi süsler takmışsınız ayrıca bu kadar sesin kalabalığın içine ufacık hayvanı matah iş yapmış gibi getirip bağrışıyorsunuz, hiç mi eğitim almadınız hiç mi görgünüz yok" tarzında yorumlar yağdı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin