Genç kızın cesedi mumya olarak bulundu! Hem de 4 yıl sonra Öldüğünü 4 yıl boyunca kimse anlamamış faturaları bile tıkır tıkır yatmış

İngiltere Woking'de tüyler ürperten bir olay yaşandı. Laura Winham isimli genç kız dairesinde ölü bulundu. 4 yıl önce öldüğü tespit edilen kadının mumya haline geldiği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Genç kızın cesedi mumya olarak bulundu! Hem de 4 yıl sonra Öldüğünü 4 yıl boyunca kimse anlamamış faturaları bile tıkır tıkır yatmış

İngiltere'nin küçük bir şehri olan Woking'de tüyler ürperten bir olay yaşandı. Laura Winham isimli kadının başına gelenler dünya gündemine bomba gibi düştü. İngiltere'nin küçük bir şehri olan Woking'de tüyler ürperten bir olay yaşandı.

Laura Winham isimli kadının başına gelenler dünya gündemine bomba gibi düştü. Şizofren olduğu iddia edilen genç kadın dairesinde ölü bulundu. 4 yıl önce öldüğü tespit edilen kadının mumya haline geldiği belirtildi. Kadının hakkında ortaya çıkan detaylar ise hem korkunç hem de yürek burkan cinsten.

FATURALARI KONUT YARDIMI SAYESINDE ÖDENMIŞ ÖLÜMÜ ANLAŞILAMAMIŞ

İngiliz basınına yansıyan haberde, kadının ölümünün bu kadar geç anlaşılmasının sebebi olarak faturalarının ödenmesi gösterildi. Laura'nın faturaları konut yardımı sayesinde ödenirken hiçbir aksama yaşanmadığı için fark edilmediği aktarıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Laura'nın kız kardeşi ise genç kadının kafasının içinden sesler duyduktan sonra onu hastaneye yatırdıklarını söyleyerek şöyle dedi:

'KIMSENIN HABERI OLMADAN ÖLECEĞINE VE YILLAR SONRA FARK ETTIĞIMIZE INANAMIYORUM'

Açıklamalarının devamında kız kardeşinin ölümünde ihmal olasılığına değinen kız kardeş, Laura'nın son yıllarında kişisel sorunlarının artığını aktararak şu şekilde konuştu:

'Kimse ona yardım etmedi, bu çok üzücü. Sosyal bakım ve sağlık ekiplerinin arayıp sormamasına şaşırıyorum. Herkes onu görmezden gelmiş gözüküyor'

Öte yandan yetkililer Laura'nın tanınmaz hale gelen bedenini dişlerinden aldığı DNA örneği sayesinde eşleştirdi. Genç kadının ergenliğinden beri akıl sağlığında sorun yaşadığı da dosyada yer aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin