Genç kıza dolmuşta tecavüz etmeye kalkışmıştı: O dolmuş şoförü için karar!

Sakarya’da yaşayan 22 yaşındaki üniversite öğrencisine bindiği dolmuşun şoförü tecavüz girişiminde bulunmuştu. Genç kızı alıkoyup saldıran ve darbeden o sanık için dava açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Genç kıza dolmuşta tecavüz etmeye kalkışmıştı: O dolmuş şoförü için karar!

Sakarya’da yaşayan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi M.K., evine gitmek için bindiği minibüsün sürücüsünün saldırısına uğrayarak feci şekilde darp edilmiş, evinde fenalaşan ve 112 ekiplerince hastaneye sevk edilen genç kızın tecavüz edilmek için saldırıya uğradığı ortaya çıkmıştı.

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan genç kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, baş ve göğüs bölgesinde ağır darp izleri olduğu öğrenilirken şüphelinin yakalanması için emniyet ekipleri çalışma başlatmıştı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ve 4. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen 3 sayfalık iddianamede, sanık S.Y. hakkında, "cinsel saldırıya teşebbüs" suçundan 9 yıldan az olmamak kaydıyla, "cebir kullanarak cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 3 yıldan 10 yıl 6 aya ve "tehdit" suçundan 9 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

 

Tutuklu sanığın yargılanmasına 4. Ağır Ceza Mahkemesinde başlanacak.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin