Genç kadın şoke oldu! Kocasının mikropenisi olduğunu balayında öğrendi! Fakat sorun sadece küçük olması değil...

Reddit'te genç bir kadın balayındaki hayal kırıklığını yazdı. Kullanıcılar adeta şoke oldu.

Google Haberlere Abone ol
Genç kadın şoke oldu! Kocasının mikropenisi olduğunu balayında öğrendi! Fakat sorun sadece küçük olması değil...

Reddit adlı internet sitesinde adını kullanmayan 27 yaşındaki genç kadın, kocasıyla evlenmeden bir yıl ilişki yaşadıklarını ama cinsel birliğe girmediklerini yazdı.

Bu durumun kocasının geleneklerine bağlı olmasından kaynaklandığını düşünen genç kadın gerçeğin öyle olmadığını balayında idrak ettiğini anlattı.

Balayı gecesi kocasının mikropenisli olduğunu fark ettiğini ve kendisine yalan söylenmiş gibi hissettiğini ifade etti ve duygularını şöyle anlattı:

"Dürüst olmak gerekirse, hiçbir şey olağandışı değilmiş gibi davrandım ama bilmiyorum... Bana yalan söylenmiş gibi hissediyorum. Yarı gerçek gibi... Ya da kasıtlı olarak benden saklanan bir şey gibi. Bu en azından beklenmedik bir durumdu. Buraya kadar okuduysanız zaman ayırdığınız için teşekkürler."

Genç kadının paylaşımına 1.700'den fazla yorum geldi; bazıları kadının ikileminin "beden sorunu"ndan daha fazlası olduğunu iddia etti.

Biri şunları yazdı: "İnsanların, yeni tanıştığınız halde sizi (mikropenise sahip olduğunuz için) reddetmeleri ne kadar kötü olsa da, uzun vadeli bir ilişkiye başlayıp sonra onları kaybetmek kadar berbat değil."

Bir diğeri şunu söyledi: “Bu ciddi bir güven sorunu, burada sorun büyüklük değil."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin