Genç anne çocuğunun yer aldığı fotoğrafı Facebook'tan paylaşınca öfke yağdı

Yaklaşık 3 yıl önce Facebook'ta paylaştığı fotoğraf ortaya çıkınca öfke patlaması yaşandı. Genç annenin, üzerinde iç çamaşırı varken çocuğuna kalçasını öptürmesi infiale sebep oldu.

Google Haberlere Abone ol
Genç anne çocuğunun yer aldığı fotoğrafı Facebook'tan paylaşınca öfke yağdı

Cristina Valy isimli kadının 3 yıl önce Facebook hesabından paylaştığı fotoğraf sosyal medyada hızla yayılınca insanlarda öfke patlamasına sebep oldu. Romen annenin çocuğuna kalçasına öptürmesi büyük öfkeye sebep oldu.

Oğlu 2 yaşındayken çekilen fotoğrafta iç çamaşırının dışında kalan bölümü öpmesi ve bunun fotoğraflanarak sosyal medyaya yüklenmesi kullancıları kızdırdı. "Onlarla bu şekilde oynamak istiyorsan çocuk doğurma" uyarısında bulunan kullanıcılar genç kadını eleştiri yağmuruna tuttu.

Bir kullanıcı, "Tanrı neden tüm ahlaksız kadınlara çocuk veriyor? Yazıklar olsun sana pislik!" derken, bir başkası da "Çocuğunuza böyle bir şey yaptıktan sonra kendinize anne diyemezsiniz" diye yazdı.

"Yanlış bir şey yapmadım"

Cristina, Facebook'taki eleştirilerin ardından kendisini savunarak, Fotoğrafta gülümsediğimi göremiyor musun? Gerçekten küçük oğluma oramı öptürebileceğimi mi düşünüyorsun? O sırada gülüyordum çünkü pantolonumu aşağı çekti ve eğildi" diye yazdı.

Cristina fotoğrafın üç yıl önce çekildiğini ve neden şimdi ortaya çıktığını bilmediğini söyledi.

Etiketler anne çocuk
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin