Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Seda Sayan'dan flaş Onur Büyüktopçu açıklaması!

4 Ocak Pazartesi gününden itibaren Gelinim Mutfakta programıyla, Kanal D ekranlarına dönmeye hazırlanan ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Milliyet'ten Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Seda Sayan'dan flaş Onur Büyüktopçu açıklaması!

Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta'da sunucu değişikliği yaşandı. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekrana gelen programı, 4 Ocak Pazartesi (yarın) gününden itibaren, Seda Sayan sunacak.

Milliyet'ten Senem Aydın'ın sorularını yanıtlayan Seda Sayan, programın önceki sunucusu Onur Büyüktopçu ile ilgili iddialara da yanıt verdi.

Senem AYDIN / MİLLİYET

Seda Sayan: Güvenilirliğimi samimiyetime bağlıyorum

Yarından itibaren ‘Gelinim Mutfakta’ ile karşımızda olacaksınız. Ekranı özlediniz mi?

‘Gelinim Mutfakta’nın üçüncü sezonunda tekrar izleyicilerimle olmaktan çok mutluyum. Ekranda olmayı özledim mi, tabii ki. Aslında pandemide biraz uzak kalmaya çalıştım ama Milli Piyango ve Sayısal Loto ile tekrar ekrana döndüm. Astım hastası olduğum için biraz risk grubundayım. Dikkat etmem gerekiyor. Fakat ‘Gelinim Mutfakta’da Covid-19 önemlerine o kadar itinayla dikkat ediliyor ki, o güvenceyle gidip geliyorum. Çekimlere başladık, iyi gidiyor.

Yeniden Kanal D’ye, yuvaya dönmek neler hissettiriyor?

Evet, yıllarca Kanal D’de çalıştım. Şu an evime döndüm, evimdeyim.

Programda devir teslim oldu. Sosyal medyada da bu yenilik çok konuşuldu. İddialar için ne diyeceksiniz?

Onur (Büyüktopçu), programdan kendisi ayrıldı. Ama sosyal medyada sanki ben göndermişim gibi yansıtıldı. Çok ayıp bir şey... Onur’a da çok büyük haksızlık ve saygısızlık bence. Televizyon dünyası bu; biri gider, biri gelir, bu işler böyledir. Herkes ne olduğunu da bilir zaten hepimizin birbirimizden haberi var. Dolayısıyla kimse kimsenin ayağını kaydırmaz, kimse kimsenin kuyusunu kazmaz. Ben de her sabah televizyon karşısına geçip, ‘Bugün kimi kovdursam da yerine geçsem!’ diye düşünmüyorum.

Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin