Gelinim Mutfakta programında deprem! Demet Akalın da gitti, yerine hangi ünlü isim geliyor?

Demet Akalın, Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programının sunuculuğundan ayrıldığını açıkladı. Akalın, Seda Sayan'ın Star TV ile anlaşmasının ardından, sezon başında programın sunuculuğunu yapmaya başlamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Gelinim Mutfakta programında deprem! Demet Akalın da gitti, yerine hangi ünlü isim geliyor?

Sevilen isim Demet Akalın, yeni sezonda Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu üstlendi. Geçtiğimiz sezonlarda Fatih Ürek ve Seda Sayan’ın da sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta programından ayrılışı ile ilgili ilk kez açıklama yapan Akalın, programdan 10 gün önce ayrıldığını ifade etti. Peki, Demet Akalın, Gelinim Mutfakta programından neden ayrıldı?

DEMET AKALIN GELİNİM MUTFAKTA’DAN NEDEN AYRILDI?

Gelinim Mutfakta programında deprem! Demet Akalın da gitti, yerine hangi ünlü isim geliyor?

Temmuz 2021’de Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu yapmaya başlayan Demet Akalın’ın programdan ayrıldığı iddia edildi.

Gelinim Mutfakta programında deprem! Demet Akalın da gitti, yerine hangi ünlü isim geliyor? - Resim : 2

Programın eski sunucusu Fatih Ürek tarafından ortaya atılan iddia sonrasında açıklama yapan Akalın, Ürek’in söylediklerini doğruladı.

Gelinim Mutfakta programında deprem! Demet Akalın da gitti, yerine hangi ünlü isim geliyor? - Resim : 3

Akalın; "Ben disiplinli kadınım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Ben 2 gün diye anlaştım. 10 gün önce de ayrıldım, hiçbir yerde de konuşmadım bunu. Beni bırakın Gülben'i alın, Songül Karlı'yı alın dedim. Hafta sonu daha boş olan isimleri tercih edin dedim. Fatih bile geri alabilir" dedi.

Bunun üstüne ise Fatih Ürek, “Allah korusun” diyerek cevap verdi.

"BANA KİMSE DİSİPLİNSİZ DİYEMEZ"

Gelinim Mutfakta programında deprem! Demet Akalın da gitti, yerine hangi ünlü isim geliyor? - Resim : 4

Akalın sözlerine şu şekilde devam etti; "Fatih bile geri alabilir. En çok o yakışıyor zaten. Ben kimseyi işinden etmedim. Kim çalışmak istiyorsa buyursun çalışsın dedim. Biz haftanın 2 gününe anlaştık, haftanın 3 gününe çıkarıldı.”

Gelinim Mutfakta programında deprem! Demet Akalın da gitti, yerine hangi ünlü isim geliyor? - Resim : 5

“Kaç yaşında geldik, hala böyle çirkin çirkin şeyler konuşacak mıyız? Bana kimse disiplinsiz diyemez. Ben kendim söyledim Gülben'i alın diye. Bana Gülben yazdı 3 gün önce, 'Emin misin?' diye. Fatih çok iyi biliyor, orasını burasını kaşımasın."

GELİNİM MUTFAKTA PROGRAMININ YENİ SUNUCUSU KİM OLACAK?

Gelinim Mutfakta programında deprem! Demet Akalın da gitti, yerine hangi ünlü isim geliyor? - Resim : 6

Şu an henüz sevilen programı kimin sunacağı net olarak bilinmese de Gülben Ergen'e sunuculuk için teklif gittiği biliniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin