Gelin ve damat düğünde sevişti! Görüntüler milyonlarca kez izlendi. Sevişme öyle noktalara vardı ki gelin'in iç çamaşırı gözüktü

Bir düğünde çekilen görüntüler, sosyal medyaya damga vurdu. TikTok'a yüklenen ve kısa süre içerisinde 2.4 milyondan fazla izlenmeye ulaşan videoda gelin ile damat düğünün ortasında sevişmeye başlıyor. Sevişme esnasında gelinin iç çamaşırı bile gözüktü. İlginç gelenek gereği sevişen gelin ve damat, izleyenleri şoke etti.

Google Haberlere Abone ol
Gelin ve damat düğünde sevişti! Görüntüler milyonlarca kez izlendi. Sevişme öyle noktalara vardı ki gelin'in iç çamaşırı gözüktü

Bir düğünde çekilen görüntüler, sosyal medyada viral oldu. Gelenek gereği gelin ve damadın düğünde sevişmeye başladığı anların TikTok'ta paylaşılmasının ardından sansasyon yaratan görüntüler, kısa süre içerisinde 2.4 milyondan fazla görüntülenme aldı.

DAVETLİLER DE TEMPO TUTTU

Gelin ve damadın düğün sırasında yaptığı cinsel içerikli hareketlere davetliler de alkış tutarak eşlik etti. Bu sırada gelinin ailesinin de etrafında olması büyük şaşkınlık yarattı.

HENÜZ AÇIKLAMA GELMEDİ

Sosyal medya kullanıcıları, düğünde çocukların da olduğunu belirterek gelin ve damadın sergilediği hareketlerin ahlaka aykırı olduğunu belirtti. Düğün videoları viral olan gelin ve damat, yaşanan bu olay hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı.

İşte o görüntüler:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin