'Gelin Evi'nde haftanın birincisi belli oldu!

Show TV ekranlarında yayınlanan 'Gelin Evi'nde haftanın birincisi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Gelin Evi'nde haftanın birincisi belli oldu!

“Gelin Evi”nin final gününün ev sahibi Mine Süngü. Mine’nin evine giden yarışmacılar her şeyi inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. 



“Gelin Evi”nde bu hafta; Büşra Açıkgöz, Halime Elif Kurt, Hatice Genç, Gizem Kırkaplan ve Mine Süngü yarıştı. 



KALPLİ TABAK TAKIMI HEDİYE ETTİLER!



Eve gelen yarışmacılar ilk olarak hediyelerini verdi. Mine, kendisine gelen hediyeyi büyük dikkatle açtı. Paketinin içerisinden çıkan ‘Kalpli tabak takımı’’nı gören Mine,  sevindiğini belirterek diğer yarışmacılara teşekkür etti.



BÜTÜN EVİ İNCELEDİLER!



Haftanın finalinde Mine, tüm hünerlerini sergileyerek misafirlerini ağırlamaya çalıştı. Eve gelen yarışmacılar kahvelerini içtikten sonra evi gezerek eleştirilerde bulundu. Evin dekorasyonundan mobilyalara kadar her şeyi değerlendiren yarışmacılar, kendi zevklerine göre eleştiriler yaptı. Daha sonra çeyizleri inceleyen yarışmacılar, yorumlarını paylaştı.



PEMBE SEVGİSİNE İLGİNÇ YORUM!



Sıra Mine’nin çeyiz odasını gezmeye geldiğinde komik bir diyalog yaşandı. Çeyizlerin içerisindeki pembe renkli nevresimi gören Gizem, bu rengi çok sevdiğini söyledi. Bunun üzerine pembe rengi sevenler için ‘pembik geberik gelinler’ denildiğini söyleyerek gülmeye başladı. Bu tabiri ilk kez duyduklarını söyleyen diğer yarışmacılar şaşkınlıklarını gizleyemedi.



HAFTANIN BİRİNCİLERİ; HALİME ELİF VE GİZEM!



Zorlu bir haftanın ardından birinciliği iki yarışmacı birden hak etti. Aynı puanı alan Halime Elif ve Gizem, büyük ödül olan 5 tam altının ve 5 bileziği aralarında bölüştü. İki yarışmacı da 25’şar puan alarak diğer yarışmacıları geride bıraktı. 


Etiketler gelin evi show tv
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin