Geleceğin lider yöneticileri için sertifika programı başlıyor!

Marmara Üniversitesi, Business Management Institute işbirliğiyle, üst düzey Pazarlama Yöneticilerini geliştirmeye yönelik, “Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı” başlatıyor.

Google Haberlere Abone ol
Geleceğin lider yöneticileri için sertifika programı başlıyor!

Sektörün Pazarlama Yöneticilerinden, artan beklentisini detaylıca analiz eden Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Business Management Institute, “Gelecek Nesil CMO: Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı”nın hazırlıklarını tamamladı. Buna göre; ilk sınıf eğitimi 21 Mart 2015’te İstanbul’da başlıyor. Harvard, Stanford, Columbia gibi dünyanın önde gelen üniversitelerinin yönetici geliştirme programlarının muadili olarak hazırlanmış ve tasarlanmış olan program, Türkiye’nin Üst Düzey Pazarlama Yöneticilerini yetiştirmeyi hedefliyor.



Stratejik Pazarlama Yönetimi – Gelecek Nesil CMO eğitimi ile pazarlama alanında deneyim sahibi ve bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen kişilerin, en üst seviye Pazarlama Yöneticisi (CMO) rolüne hazırlanması hedefleniyor.



10 gün sürecek olan programda katılımcılar eğitim boyunca, Türkiye’nin Pazarlama alanında önde gelen akademisyenlerinden ve sektörde önde gelen firmalarının CMO’larından eğitim alma şansına sahip olacaklar.



Program İçeriği 



Sertifika programında katılımcılar, CMO rolünde ihtiyaç duyacakları stratejik pazarlama, markalama stratejileri, kurumsal iletişim, müşteri yönetimi, tüketici analizi, pazar araştırmaları ve pazarlama bilgi sistemleri gibi teorik konularda derinlemesine eğitim görecekler. Aynı zamanda sektörde önde gelen firmaların CMO’larının deneyim paylaşım seansları sayesinde uygulamalar hakkında vizyon ve stratejik bakış açısı kazanacaklar. CMO Sertifika Programı, aynı zamanda liderlik ve stratejik yönetim gibi konuları da işleyerek, katılımcıları yönetici koltuğuna ısındırmayı hedefliyor.



Eğitmen Kadrosu



Marmara Üniversitesi eğitmen kadrosundan Prof. Dr. Serdar Pirtini, Prof. Dr. Aypar Uslu, Prof. Dr. Sahavet Gürdal, Prof. Dr. Mehmet Tığlı, Doç. Dr. Şakir Erdem gibi önemli akademisyenlerin eğitmen olarak yer aldığı programda, aynı zamanda sektörün önde gelen kurumlarından birçok üst düzey pazarlama yöneticisi (CMO) de programda yer alıyor. Program hakkında detaylı bilgi almak için www.bm-institute.com/cmo sayfasını ziyaret edebilirsiniz.  



Toplam 10 Gün (5 haftasonu) sürecek olan eğitim programında, pazarlama ve benzeri alanlarda en az 5 yıl deneyimli ve bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen iş dünyası profesyonellerinin katılımcı olması hedefleniyor. Program sonunda başarılı olan katılımcılar ise Marmara Üniversitesi tarafından resmi “Stratejik Pazarlama Yöneticisi” sertifikasına hak kazanacaklar.



21 Mart 2015 tarihinde başlayacak program için 17 Mart 2015 tarihine kadar kayıtlar alınmaya devam edilecek. Ancak programın kontenjanının 25 kişi ile sınırlandırıldığı belirtiliyor. Eğitim hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru için www.bm-institute.com/cmo sayfasındaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.  









 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin