Gel Yazın Konuşalım programında flaş ayrılık!

Ünlü isim, ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Gel Yazın Konuşalım programında flaş ayrılık!

TV8'de yayınlanan 'Gel Yazın Konuşalım' adlı programda Seray Sever ile birlikte sunuculuk yapan Hakan Hatipoğlu, programdan ayrıldığını kişisel sosyal medya hesabından duyurdu.



'Var mısın yok musun' yarışması ile ün kazanmasının ardından Survivor'a katılan Hakan Hatipoğlu, bir süredir TV8'de yayımlanan 'Gel Yazın Konuşalım' adlı programda sunuculuk yapıyordu ki veda paylaşımını Instagram sayfasından yaptı.



Hakan Hatipoğlu programa vedasını şu sözlerle duyurdu:



"Değerli takipçilerim; 16 Ağustos Cuma @gelkonusalimtv tv8'de son kez sizlerleyim. Bu süreçte bana gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederim. Sizlerin evine her sabah magazin haberleri ile konuk olmak benim için bir keyifti. Hatamız olduysa da affola. Umarım kalp kırmamışızdır.

Tüm ekip arkadaşlarıma ve özellikle değerli partnerim Seray Sever e çok teşekkür ediyorum. Ondan çok şey öğrendim bu süreçte. Yeni projelerle tekrar sizlerle olmak umuduyla. Tekrar teşekkürler. İyi ki varsınız."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Değerli takipçilerim; 16 Ağustos Cuma @gelkonusalimtv @tv8 de son kez sizlerleyim. Bu süreçte bana gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederim. Sizlerin evine her sabah magazin haberleri ile konuk olmak benim için bir keyifti. Hatamız olduysa da affola. Umarım kalp kırmamışızdır. Tüm ekip arkadaşlarıma, @tv8 ve @gelkonusalimtv ailesine ve özellikle değerli partnerim @seraysever e çok teşekkür ediyorum. Ondan çok şey öğrendim bu süreçte.  Yeni projelerle tekrar sizlerle olmak umuduyla. Tekrar teşekkürler. İyi ki varsınız.



Hakan Hatipoglu (@hakanhatipoglu)'in paylaştığı bir gönderi (15 Ağu, 2019, 4:19öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin