Gedson Fernandes birçok konuda açıklamada bulundu

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Gedson Fernandes, Türkiye'nin en büyük takımlarından birine geldiğini söyledi. 23 yaşındaki futbolcu, "Sezon sonunda Beşiktaş'la şampiyon olmak istiyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Gedson Fernandes birçok konuda açıklamada bulundu

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya kampında devam eden Beşiktaş'ta yıldız futbolcu Gedson Fernandes, transfer süreciyle ilgili soruları yanıtladı.

TRT Spor'a konuşan Portekizli futbolcunun açıklamalarından öne çıkan satır başları şu şekilde:

''Geçmişle ilgili konuşma taraftarı değilim. Şu an diyebileceğim en net şey, şu an Beşiktaş'ın oyuncusuyum ve bundan dolayı çok mutluyum.''

"Teklif ilk geldiği zaman Beşiktaş'ın ileriki yıllardaki projesine dair heyecanlandım ve burada başarılı olacağımı düşündüm. Bu kararı, daha iyi bir futbolcu olacağımı düşünerek verdim."

"Rize'de olduğum dönemden çok keyif aldım. Kulüp beni çok pozitif bir şekilde karşıladı. Hak etmediğimiz bir şekilde lige veda ettik.

"Valerien Ismael bize çok şey katacak. Hocamız bizden ne isterse, onu yapmalıyız. Sezon başladığında da ne kadar iyi çalıştığımızı herkes görecek. Futbolcular olarak sistemlere uyum sağlamak zorundayız, en iyisini yapmak durumundayız."

"Zor bir lig olacak, birçok takım iyi transferler yaptı. Sezon sonunda Beşiktaş'la şampiyon olmak istiyorum."

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin