Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK'yı 90+1. dakikada bulduğu golle mağlup eden Fenerbahçe, Ümraniyespor'a da aynı tarifeyi uyguladı

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, Ümraniyespor'u deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK'yı 90+1. dakikada bulduğu golle mağlup eden Fenerbahçe, Ümraniyespor'a da aynı tarifeyi uyguladı

Spor Toto Süper Lig'de 20. haftanın kapanış maçında Ümraniyespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Temponun çok fazla yükselmediği ilk yarıda gol sesi çıkmazken ikinci yarı tam üç gole sahne oldu ve Fenerbahçe sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'ye üç puanı getiren golleri Batshuayi ve Glumac(KK) kaydetti. Ümraniyespor'un tek golü ise Umut Nayir'den geldi.

Ümraniyespor'da Onur Atasayar 90+11. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Fenerbahçe bu sonuçla puanını 41'e yükseltti, Ümraniyespor ise 14 puanla son sırada kaldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Ümraniyespor-Fenerbahçe maçı başladı.

9' Maçtaki ilk tehlikeyi Fenerbahçe yarattı. Rossi'nin ceza sahası dışı sol çaprazından vuruşunda Orkun güzel bir kurtarışa imza attı.

14' Orta sahada topla buluşan Valencia üst üste çalımlarla bir anda kaleci Orkun'la karşı karşıya kaldı. Karşı karşıya pozisyonda da çalım atmak Valencia'ya Orkun izin vermedi.

26' Fenerbahçe'nin kazandığı frikikte İrfan Can'ın vuruşu Orkun'un üzerine gitti.

45' Ümraniyespor-Fenerbahçe maçının ilk yarısı golsüz sona erdi.

46' İkinci yarı başladı.

53' Avounou şansını ceza sahası dışından denedi ancak zayıf vuruşu Altay'da kaldı.

73' Fenerbahçe, Batshuayi ile golü bulan taraf oldu. Szalai'nin savunma arkasına attığı pasta Orkun'u geçerek fileleri havalandıran Batshuayi takımını 1-0 öne geçirdi.

78' Ümraniyespor beraberlik golünü çok çabuk buldu. Avounou'nun nefis pasında Altay'la karşı karşıya kalan Umut Nayir, Altay'ı çalımlayıp topu boş kaleye gönderdi.

82' Fenerbahçe yeniden öne geçmeye yaklaştı. Alioski'nin ortasına iyi yükselen Serdar'ın vuruşunda Orkun parmaklarının ucuyla çok iyi bir kurtarışa imza attı.

90+1' Fenerbahçe yeniden üstünlüğü eline aldı. Hızlı gelişen atakta Valencia'nın yerden ortasına ters bir vuruş yapan Glumac topu kendi ağlarına gönderdi.

90+8' Umut Nayir'in kaydettiği gol bir önceki pozisyonda Batshuayi'ye faul yapıldığı gerekçesiyle VAR tarafından incelenip iptal edildi.

90+11' Ümraniyespor'da Onur Atasaray ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin