'Geçinemiyoruz' diyen ünlülere sert çıktı

Bazı ünlülerin eğlence mekanları açılsın talebi sektörde tartışma yarattı. Geçinemediğini iddia edip eğlence mekanlarının açılmasını isteyen ünlülere Cenk Eren tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
'Geçinemiyoruz' diyen ünlülere sert çıktı

Bazı ünlülerin eğlence mekanları açılsın talebi sektörde tartışma yarattı. Geçinemediğini iddia edip eğlence mekanlarının açılmasını isteyen ünlülere Cenk Eren tepki gösterdi. Cenk Eren, sosyal medya hesabından 'bu kadar mı aç kaldınız' diye seslendi. İşte o açıklama:

 'Geçinemiyoruz' diyen ünlülere sert çıktı


Cenk Eren ayrıca sosyal medya hesabından meslektaşı Bendeniz'e de cevap verdi.

Cenk Eren'in açıklaması şöyle:

"YUKARIDA BU SÖZLERİ SÖYLEYEN SANATÇI BENDENİZ ‘e CEVABIM (SENİN KADAR GÜZEL BESTELER YAPAN SÖZLER YAZAN BİRİNİN USLUBU BU OLMASAYDI KEŞKE )Benim dönemim 90 ların çok özel şarkıcılarından olan sanatçı arkadaşımız yazmış cevap vermicektim ama vicdansız diyince cevap vermek istedim benimle olan kısmına cevap vereyim restoranların açılması evet oralar açılsınki bizim dışımızda oralardan ekmek yiyen benim ve senin gibi isim olmamış solist,müzisyen,garson komi arkadaşlar ekmeklerini kazansınlar biliyormusun ben ilk günden beri elimden geldğince kendi orkstramla ilgili gerekenleri yapıyorum yapmalıyımda çünkü onlar benim yol arkadaşım,ayrıca insan olarak sadece orkstrama değil elimden geldğince herkese yardım ederim bunu istemememe rağmen zaman zaman basınada yansımıştır açıp okuyabilirsin beni en çok üzen sanıyorum röportajı okumadan beni vicdansız olmakla itham etmen oldu bu yaraladı beni.Kalbinin bu kadar kötü olduğunu inan bilmiyordum ben müzisyenler için bunu istedim die ben vicdansızsam sen müzisyenlerini yada senin orkestranda olmayan kıyıda köşede üç kuruş için sabaha kadar emek veren bu insanları sevmiyormusun bu insanlar için adım atılması seni neden rahatsız etti? (Kudurmak) Kelimesini aynen iade ediyorum sana @bendenizreal"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin