Gecenin Kraliçesi'nde Selin'in babası ortaya çıkıyor! İşte fragman...

Gecenin Kraliçesi 7. yeni bölümü bu akşam Star TV'de ekrana geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Gecenin Kraliçesi'nde Selin'in babası ortaya çıkıyor! İşte fragman...

Başrollerini Murat Yıldırım, Meryem Uzerli ve Uğur Polat’ın paylaştığı Gecenin Kraliçesi dizisinin 7. bölümü için heyecan dorukta! Ekranlarda izlenme rekoru kıran dizinin sürprizlerle dolu yeni bölümünde neler olacak? İşte yanıtı...



Gecenin Kraliçesi 7. bölümde neler olacak?



Bu akşam 7. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan Gecenin Kraliçesi’nde Selin, Aziz'le evleniyor. Babasının ortaya çıkması işleri iyice karıştırıyor.



Selin ve Kartal için acı dolu bir hayat yeniden başlamıştır. Aziz ile evlenmek zorunda kalan Selin, verdiği bu karar yüzünden daha şimdiden pişman olmuştur.



Babası Osman’ın ortaya çıkması olayları iyice alevlendirecektir. Aziz dehşet içindedir. Öldürülmesi için emir verdiği adam tam karşısındadır.



Mert ise Zerrin’le ilişkisine devam eder ancak Elif ile aralarında hiç beklemediği bir ilişki başlar. Babasının ortaya çıkması Selin’i rahatsız eder. Sürdürdüğü oyunun öğrenileceği telaşına düşer. Sadık ise her şeyi Kartal’a anlatmakta kararlıdır.



Kartal yeni bir dönemece gelmiştir. Babasının iki eski arkadaşı tekrar bir araya gelmiştir. Ortada bir oyun döndüğünden kuşkulanır ve araştırmaya başlar. Bakalım Kartal, Selin’in çevirdiği oyunu öğrenebilecek mi?



Fragman için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin