Gecenin Kraliçesi'nde duygu dolu anlar!

Dizinin dün akşam ekrana gelen bölümüne Kartal ve Aziz’in duygu yüklü anları damgasını vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Gecenin Kraliçesi'nde duygu dolu anlar!

Yapımını O3 Turkey’nin  üstlendiği, yönetmenliğini Yağmur & Durul Taylan biraderlerin yaptığı, başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Uğur Polat, Selim Bayraktar, Funda Eryiğit, Seda Akman, Burak Deniz ve Deniz Celiloğlu’nun paylaştığı; “Gecenin Kraliçesi” nin dün akşam ekrana gelen 5.bölümüne aynı kadına aşık olan Kartal (Murat Yıldırım) ve Aziz’in (Uğur Polat) duygu yüklü anları damgasını vurdu.



Gecenin Kraliçesi'nde duygu dolu anlar!



Selin (Meryem Uzerli) ile Kartal’ın aşkını (Murat Yıldırım)sonunda öğrenen Aziz (Uğur Polat)bu gerçeği kabul etmekte zorlanır. Öfkesine hakim olamayan Aziz’in Selin için döktüğü gözyaşı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. 



Diğer yandan dağ evinde Selin (Meryem Uzerli) ile romantik anlar yaşayan Kartal’ın (Murat Yıldırım) duygu yüklü itirafı  büyük ilgi ve beğeni topladı. Özellikle Kartal’ın göz yaşlarına boğulduğu sahne izleyicileri erkana kilitledi.



Gecenin Kraliçesi'nde duygu dolu anlar! - Resim : 2



Gecenin en çok merak edilen anı ise final sahnesiydi. Her şeyi bildiğini açıklayan Aziz’in (Uğur Polat) tehdidi karşısında köşeye sıkışan Selin’in (Meryem Uzerli) cevabı ne olacak? Genç kadın Aziz’e boyun mu eğecek? Yoksa her şeye rağmen Kartal’ı (Murat Yıldırım) mı seçecek?



Merakla beklenen sorular 16 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de Star’da yayınlanacak yeni bölümde yanıtlarını bulacak.



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin