Geçen hafta medyada en çok bunlar konuşuldu

PRNet A.Ş, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı.

Google Haberlere Abone ol
Geçen hafta medyada en çok bunlar konuşuldu

04 - 10 Şubat 2013 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, “Haftanın En’lerini” 5 başlık altında sıraladı;

 

HAFTANIN GÜNDEMİ “KAYIP ABD’Lİ TURİST SARAİ SİERRA’NIN ÖLÜ OLARAK BULUNMASI”



İstanbul Beyoğlu’nda kaldığı evden 21 Ocak’ta çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan ABD’li Sarai Sierra’nın kayboluşu ve cesedinin bulunması ile ilgili yansımalar 515 haberle bu hafta gündemin ilk sırasına yerleşti. ABD Büyükelçisi Ricciardone'nin Türk Yargı sistemiyle ilgili yorumları 429 haberle gündemin 2. sırasında yer aldı. Avrupa ve Dünya futbolu şike skandallarıyla sallanıyor. Avrupa Polis Ofisi (EUROPOL) şike şüphesiyle soruşturulan karşılaşmalar ile ilgili yapılan açıklamalar 263 yansımayla gündemin 3. önem teşkil eden konusu oldu. Ankara’nın en iyi korunan binası olarak bilinen ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine düzenlenen canlı bomba saldırısı ve canlı bombacısının kimliğinin tespit edilmesi ile ilgili yansımalar 164 haberle 4. sırada yer aldı. TSK’da yaşanan istifalar ile ilgili haberler 119 yansımayla PRNet “Haftanın En’leri” listesine beşinci sırasına giriş yaptı.



HAFTANIN ÜNLÜSÜ “CEM YILMAZ”



Cem Yılmaz 147 haberle haftanın ünlüsü olarak ilk sırada yer alıyor. Hülya Avşar, 121 haberle 2. sırada yer buldu. 116 haberle listede Demet Akbağ 3.sırayı oluşturuyor. Demet Akbağ’ı 74 haberle Sezen Aksu takip ederken, Müslüm Gürses 65 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin son sırasında yer aldı.

 

HAFTANIN SİYASETÇİSİ “RECEP TAYYİP ERDOĞAN”



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3.525 haberle haftanın en çok haber olan siyasetçisi oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 700 haberle 2.sırada yer aldı. Çevre ve şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar 461 haberle 3. sırayı oluşturdu. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç 365 haberle 4.sırada yer aldı. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ise 339 yansımasıyla PRNet “Haftanın En’leri” listesinin siyasetçiler bölümünde son sırasından giriş yaptı.

 

HAFTANIN SPOR ADAMI “FATİH TERİM”



Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 428 haberle haftanın en çok konuşulan spor adamı oldu. Beşiktaş Spor Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba 367 haberle 2. sıraya yerleşti. BursaSpor’un yeni Teknik Direktörü Hikmet Karaman 401 haberle 3. sırada yer alırken,  Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 360 haberle 4. oldu. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 354 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine son sıradan giriş yaptı.

 

HAFTANIN SPORCUSU “WESLEY SNEİJDER”



Galatasaray’ın yeni transferi Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder 610 haberle haftanın en çok konuşulan futbolcusu oldu. Galatasaray'ın yeni transferi Fildişi Sahilli futbolcu Didier Drogba 578 haberle 2. sırada yer aldı. Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu futbolcu Manuel Fernandes 257 haberle 3. sırayı oluşturdu. Beşiktaş’ta Santrafor mevkinde forma giyen Portekizli futbolcu Hugo Almeida 252 haberle 4. sırada yer aldı. Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup 242 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine son sıradan giriş yaptı.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin