Gece yarısı tedirgin eden deprem. Sivas, Manisa, Çorum, Denizli, Bursa... Deprem resmen il il geziyor. Son deprem Sivas'ta yaşandı

Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre son Deprem Sivas'ta yaşandı. Bursa'da 3 dakika arayla yaşanan 5.1 ve 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından peş peşe depremler yaşanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Gece yarısı tedirgin eden deprem. Sivas, Manisa, Çorum, Denizli, Bursa... Deprem resmen il il geziyor. Son deprem Sivas'ta yaşandı

Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre merkez üssü Sivas Gürün olan 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem 00:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde yaşandı.

Sivaslılar depremi hafif şekilde hissettiklerini sosyal medyada dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde 10.42'te Bursa Gemlik Körfezi merkezli bir deprem olmuştu. AFAD depremin büyüklüğünü 5.1 olarak açıkladı. Deprem başta Bursa, İstanbul, Sakarya, Düzce, Kocaeli olmak üzere birçok ilde hissedildi. Bu depremden 3 dakika sonra bu sefer yine Bursa'da bu sefer 4.5 büyüklüğünde deprem oldu. Bu iki depremin ardından gün içine 20'ye yakın artçı kaydedildi.

Bursa depreminin ardından adeta sarsıntılar Türkiye geneline yayıldı. Deprem haberleri peş peşe geldi.

Bir önceki gece yarısı 3,3 sallanan Çorum'da gündüz de 11 dakika arayla 3,4 ve 3,5 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi.

Dün 17:10'da 3.2 ile Düzce, 20:28'de Marmara Denizi 3.0 ile, Manisa 21:04'te 3.1 ile, Akdeniz 3.0 büyüklüğünde depremle sarsıldı.

Son deprem Sivas'ta yaşandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin