Gece yarısı korkutan depremler. Önce Niğde sallandı ardından Kahramanmaraş'ta deprem oldu. İşte son depremler ve büyüklükleri...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından artçı sarsıntılar sürüyor. Gece yarısı Niğde ve Kahramanmaraş'ta peş peşe depremler yaşandı. İlk deprem Niğde'de saat 01:05'te ikinci deprem Kahramanmaraş'ta 01:14'te yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Gece yarısı korkutan depremler. Önce Niğde sallandı ardından Kahramanmaraş'ta deprem oldu. İşte son depremler ve büyüklükleri...

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma neden olan 6 Şubat depremlerinin ardından Türkiye'nin birçok noktasında depremler yaşanıyor.

Kandilli Rasathanesi, "6 Şubat 2023 saat 04:17'de Sofalıcı-Şehitkamil-Gaziantep ve 13:24'te Ekinözü-Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından, 16 Mart 2023 saat 20:30 itibarıyla bölgede toplam 15428 adet deprem çözümü yapılmıştır." bilgisini paylaştı.

Dün Bolu'da yaşanan İstanbul ve Ankara dahil birçok ilin hissettiği depremlerin ardından bir deprem de gece yarısına yakın Mersin Erdemli'de yaşanmıştı.

Gece yarısından sonra üç deprem daha oldu. İlk deprem saat 01:05'te Niğde Orhanlı merkezli gerçekleşti. depremin büyüklüğü 3.4 olarak açıklandı. Depremin derinliğinin 5 kilomtre olduğu belirtildi.

İkinci depremin merkez üssü Kahramanmaraş Şahinkayası oldu.. Depremin büyüklüğü 3.2 olarak duyuruldu. Saat 01:14'te gerçekleşen deprem yerin 6.8 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Üçüncü deprem de Kahramanmaraş Ekinözü'nde yaşandı. Depremin büyüklüğü Kandilli Rasathanesi tarafından 3.5 olarak kaydedildi. Deprem saat 01:24'te oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin