'Geççek' diyen Tarkan'a Doğuş 'Geçmicek' ile cevap verdi. Doğuş'tan Tarkan'a hodri meydan. Doğuş: Tarkan'a diss attım

Şarkıcı Doğuş, yeni şarkısı 'Geçmicek'i "Yakında" diyerek sosyal medya hesaplarından duyurdu. Tarkan'ın "Geççek" şarkısına cevap olduğu belirtilen "Geçmicek" duyanları şaşkına çevirdi. Şarkıcı Doğuş, mega star Tarkan'ın 'Geççek' adlı şarkısına karşılık olarak çıkarttığı 'Geçmicek' şarkısı için Tarkan’a diss attığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
'Geççek' diyen Tarkan'a Doğuş 'Geçmicek' ile cevap verdi. Doğuş'tan Tarkan'a hodri meydan. Doğuş: Tarkan'a diss attım

Şarkıcı Doğuş, Tarkan'ın 'Geççek' adlı şarkısına karşılık olarak çıkarttığı 'Geçmicek' şarkısı için Tarkan’a diss attığını söyledi.

Doğuş, yeni şarkısı ‘Geçmicek’i “Yakında” sözleriyle sosyal medya hesaplarından duyurdu. Tarkan’ın “Geççek” şarkısına cevap olduğu düşünülen “Geçmicek” ile ilgili TELE'den Rabia Azra Sözcü’ye konuşan Doğuş, "Tarkan’a diss attım diyelim. Rapçiler nasıl birbirlerine diss atıyor bende pop sanatçısı olarak ilk dissi Tarkan’a attım." dedi.

Söyleşinin ilgili bölümü şöyle:

Şarkınız Tarkan’a bir gönderme mi?

Tarkan’a diss attım diyelim. Rapçiler nasıl birbirlerine diss atıyor bende pop sanatçısı olarak ilk dissi Tarkan’a attım.

Tarkan’ın ‘Geççek’ şarkısı birçok kişi için politik bir şarkı olarak yorumlandı, sizin şarkınızda siyasi bir mesaj mı içeriyor?

Tarkan’ın siyasi bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Güzel bir şarkı yapmış ama bizde eskilerdeniz. Cevap olarak ona diss attım o kadar hakkım olsun bence.

Neye cevap verdiniz? Ne ‘geçmicek’?

Geçmeyecek, hiçbir şey geçmeyecek maalesef. Her şey daha kötüye gidiyor. Şarkıyı dinleyip klip izlendiğinde kime ne demişim, ne mesaj vermişim her şey anlaşılacak. Şarkı bir kaç gün içerisinde çıkacak.

ERDOĞAN'A ŞARKI HAZIRLAMIŞTI

Doğuş daha önce de 2013 yılında AKP’ye destek olduğunu söyleyerek, Erdoğan’a şarkı hazırlamıştı. Doğuş 2013 yılında Kazlıçeşme’de yapılan mitinge de katıldı.

DISS ATMAK NE DEMEK?

Diss, rap müziğinde rapçilerin birbirlerini yermek için söyledikleri parçalar. Hicvin hiphop kültüründeki benzeri. Gerçek anlamıyla "Diss" karşı tarafı sözcüklerin ve kaleminin gücüyle yenmektir. İngilizce 'Dissrespect' kelimesinden gelir. Rap argosunda diss söylemek; diss atmak, disslemek, ayar vermek, ayar atmak veya dişlemek şeklinde ifade edilir. Diss atıldığında karşı taraf ona cevap veriyorsa buna dissleşme veya dişleşme denir.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin