Gazze sınırından bağlandı! tv100 muhabiri Sertaç Murat Koç MedyaTava TV'ye konuştu: İsrail askerleri Türk gazetecileri tehdit ediyor!

İsrail- Hamas çatışmasının 14. gününde İsrail Ordusu’nun Gazze’ye yönelik kara harekatı için hazırlıklarını tamamladığı ifade edildi ve İsrail Başbakanı Netenyahu İsrail Ordusu’na kara harekatı için mesaj verdi. Sınırda asker yoğunluğu artarken, Türkiye ve Dünya basını da Gazze sınırında bekliyor. Çatışmaları yerinde takip eden tv100 muhabiri Sertaç Murat Koç Medyatava TV'den İlke Özalp'e konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Gazze sınırından bağlandı! tv100 muhabiri Sertaç Murat Koç MedyaTava TV'ye konuştu: İsrail askerleri Türk gazetecileri tehdit ediyor!

Dünya resmen bir savaşı canlı canlı izliyor. Gazeteciler ise bu savaşı yerinde takip ediyor. 

Gazze sınırında, İsrail'in Sderot kentinde bulunan tv100 muhabiri Sertaç Murat Koç  kameraman Erbay Yılmaz da o gazetecilerden... Koç, MedyaTava TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

İlke Özalp’in "İsrail askerleri Müslüman gazetecilere, Türk gazetecilere nasıl davranıyor?" sorusunu yanıtlayan Sertaç Murat Koç, "İsrail’in ayrım yapmadan herkesi hedef aldığını ve Müslüman basın mensuplarına da tehditkar davrandığını" söyledi. Hatta İsrail askerlerinin gazetecileri, Hamas'ı desteklemekle itham ettiğini ifade etti.  

İsrail'in uyguladığı ambargo nedeniyle Gazze’de elektrik ve akaryakıt sıkıntısı olduğunu belirten Koç, taş taş üstünde kalmayan Gazze’de ancak ambargo kaldırılırsa iş makinalarının enkaz kaldırma çalışmalarına başlayabileceğini söyledi.

Gazze sınırında savaşı takip eden tv100 muhabiri Sertaç Murat Koç’un  açıklamalarının tamamını ve Gazze sınırında kameraman Erbay Yılmaz'ın çektiği görüntüleri MedyaTava TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin