Gaziantep'te çok acı olay! Bu acıya yürek dayanmaz. Biri 12 diğeri 5 yaşındaydı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yürek yakan bir olay yaşandı. Av tüfeği ile oynayan 12 yaşındaki çocuk 5 yaşındaki kardeşi Medine'nin ölümüne neden oldu. Gaziantep Valisi Davut Gül, yaşanan acı olayla ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep'te çok acı olay! Bu acıya yürek dayanmaz. Biri 12 diğeri 5 yaşındaydı

Olay, akşam saatlerinde Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Serinevler Mahallesi’ndeki bir bağ evinde meydana geldi. İddiaya göre, mahalledeki bir bağ evinde tüfekle oynayan 12 yaşındaki çocuk, elindeki tüfeğin ateş alması sonucu 5 yaşındaki kardeşinin yaralanmasına neden oldu. Tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu 5 yaşındaki Medine Yılmaz ağır yaralandı. Yaşanan olayın ardından sesleri duyarak yardıma koşan çevredeki vatandaşlar, durumu 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi.

Gaziantep'te çok acı olay! Bu acıya yürek dayanmaz. Biri 12 diğeri 5 yaşındaydı

İhbarla gelen ekiplerin yaptığı kontrolde M.Y.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kardeşinin ölümüne neden olan çocuk, Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından götürüldü.

Gaziantep'te çok acı olay! Bu acıya yürek dayanmaz. Biri 12 diğeri 5 yaşındaydı - Resim : 2

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Yaşanan olayın sosyal medyada köpek saldırısı olarak lanse edilmeye çalışıldığını ve olayın iç yüzünün farklı olduğunu açıklayan Gaziantep Valisi Davut Gül, "Gaziantep’te 12 yaşındaki bir çocuk, evde av tüfeğiyle oynarken kaza sonucu 5 yaşındaki kardeşinin ölümüne sebep olmuştur. Olay köpek saldırısı olmayıp bu üzücü olayı istismar edenlere itibar edilmemesini istirham ediyorum. Yavrumuza Allah’tan rahmet ailesine sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Gaziantep'te çok acı olay! Bu acıya yürek dayanmaz. Biri 12 diğeri 5 yaşındaydı - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin