Gaziantep Belediyesi'nin skandal paylaşımına tepki

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, günlük koronavirüs verilerinin paylaşıldığı tabloyu photoshop ile değiştirerek "Gaziantep'te erkeklerin durum tablosu" adlı bir tablo yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep Belediyesi'nin skandal paylaşımına tepki

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, günlük koronavirüs verilerinin paylaşıldığı tabloyu photoshop ile değiştirerek "Gaziantep'te erkeklerin durum tablosu" adlı bir tablo yayınladı. Binlerce kişinin öldüğü bir salgının ucuz mizah konusu yapılması tepkilere neden oldu.

Tabloda, "Bugünkü temizlik yapanların sayısı, ütü ve yemek yapanların sayısı, hamur işi yapmayı sevenlerin sayısı ve evden kovulanların sayısı" gibi ifadeler yer aldı.

ELEŞTİRİLERİN ARDINDAN PAYLAŞIM KALDIRILDI

Tablonun üzerine ise, "La yorum bu gedişnen evin yolunu yitiricig valla arvat ne diyse onu yapıyg. Sizing evde durumlar naava?" sözlerine yer verildi. Yetkililer, sosyal medyadan gelen eleştirilerin ardından söz konusu paylaşımı kaldırdı.

Gaziantep Belediyesi'nin skandal paylaşımına tepki

FATMA ŞAHİN'İN HABERİ YOKMUŞ

Öte yandan, T24'e konuşan Gaziantep Büyükşehir Başkanı Fatma Şahin'in basın danışmanı Nuraydın Arıkan, paylaşımı doğrulayarak, Fatma Şahin'in ve kendisinin söz konusu tweetin paylaşıldığından haberi olmadığını aktardı. Arıkan, paylaşımın, belediyenin sosyal medya hesabıyla ilgilenen çalışanlar tarafından yapıldığını ve tweetin kaldırıldığını söyledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin