Gazeteciye saldıran yıldız futbolcu davalık oldu!

Güneş Gazetesi muhabiri Ahmet Döğen avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciye saldıran yıldız futbolcu davalık oldu!

Galatasaraylı futbolcu Lucas Podolski tarafından darp edilen Güneş Gazetesi muhabiri Ahmet Döğen avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. Alhan yıldız hakkında “iş ve çalışma hürriyetini ihlal”, “yaralama” ve “hakaret” suçlarından soruşturma başlatıldı.



Gazeteciye saldıran yıldız futbolcu davalık oldu!Hürriyet'te yer alan habere göre, Güneş Gazetesi muhabiri Ahmet Döğen, avukatı Levent Turgut Karakoç aracılığıyla Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek, kendisini darp ettiğini iddia ettiği Alman asıllı futbolcu Lucas Podolski hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.Gazeteci Döğen’in avukatı Karakoç’un İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunduğu şikayet dilekçesinde Etiler Günaydın Restaurant’ı önünde meydana gelen olay detaylarıyla anlatıldı. Basın mensuplarına karşı yapılan bu eylemin kabulünün mümkün olmadığını şikayet dilekçesinde anlatan avukat Karakoç, “Şüpheli cezalandırılmalıdır. Şüpheli Podolski’nin silahlı korumasının da Döğen’i yumruklaması nedeniyle cezalandırılması gerekir” dedi.



DELİLLERİ SAVCILIĞA SUNDU



Avukat Levent Turgut Karakoç, müvekkilinin darp edildiğine dair tanık anlatımları, kamera kayıtları ve fotoğrafları da bir flaş bellek ile savcılığa sundu. Karakoç, Günaydın Et Restaurant isimli işyerinden de kayıtların celp edilmesini talep etti. Maddi ve manevi tazminat haklarını da kullanacaklarını ifade eden avukat Karakoç, “Basın mensuplarına karşı yapılan bu eylemin kabulü mümkün değildir." dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin